FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRANSFER

Slovacul Ivan Pecha i-a impresionat pe nemţeni

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2008 00:00

Aflat la teste la trupa lui Viorel Hizo, fundaşul slovac Ivan Pecha are şanse mari să semneze cu nemţenii. A fost utilizat încă din primul minut în amicalul cu polonezii de la Lech Poznan şi prestaţia sa l-a satisfăcut pe Hizo. "E un jucător foarte bun, peste media apărătorilor din Liga I. Să vedem ce va decide domnul Hizo", a spus "secundul" Radu Lefter, care a adăugat că echipa beneficiază de condiţii foarte bune în Antalya: "E excelent, avem meciuri tari. Sperăm să fie un turneu bun, fără accidentări. Chiar dacă Bruno Fernandes are o contractură, va reveni la antrenamente în maximum două zile".

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (2)
 •  06 Februarie 2008, 19:33

Nu o sa te imbogatesti dar 2-300$ pe luna tot faci.Tot ce trebuie sa faci e sa intri pe urmatorul link: h t t p : / / b u x . t o / ? r = g e p e t o da fara spatii intre litere tre sa le uniti , am scris asa k altfel nu ma lasa astia sa public comm.dupa ce intri iti faci cont dureaza un minut , apoi dai la S u r f A d s sus si vezi k ai vreo 20 reclame .intri pe fiecare dai click si vezi k stanga sus incepe o numaratoare inversa de la 30 la 0, de4ci dureaza 30 sec la fiecare reclama.dai la toate reclamele odata pe zi.dupa ce iti faci cont vei primi un mail cu linku tau personal pe care il poti da pe net mai departe si pt fiecare pers care intra sisi face cont pe linku tau vei primi bani la fiecare clik al lui pe vreo reclama.k sa vezi cati bani ai facut dai la My Stats. Baftos la toti nu va costa nimik sa incercati!!!

 •  06 Februarie 2008, 13:40

Bafta la voi in Antalya, sa aveti grija la acidentari.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează