FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

SMURD versus clauza de 150.000 de euro » FC Voluntari s-a înțeles cu Gigi Mulțescu, dar se luptă să scape de Cristiano Bergodi

Articol de - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 08:00 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 11:21

FC Voluntari s-a înțeles deja cu Gheorghe Mulțescu, însă tehnicianul nu poate prelua echipa până când ilfovenii nu reușesc să scape de Cristiano Bergodi.

Este o chesiune de zile până când Gheorghe Mulțescu, 67 de ani, va reveni pe bancă la FC Voluntari. Impedimentul major este că actualul antrenor, Cristiano Bergodi, își cere clauza de reziliere cotată la 150.000 de euro, iar oficialii ilfovenilor nu sunt dispuși să îi achite acestuia suma.

Conform surselor GSP, directorul sportiv al celor de la Voluntari, Renzo Rossi, este cel care l-a sfătuit pe Bergodi să nu plece fără bani. Antrenorul în vârstă de 55 de ani ar fi fost la un pas să plece gratis, dar Rossi l-a întors din drum și l-a convins să stea până când șefii acceptă să îi plătească banii.

7 puncteîn 15 etape a adunat Voluntari în acest sezon de Liga 1, cu Bergodi pe bancă. Ilfovenii au 1 victorie, 4 remize și 10 înfrângeri

„Sunt sigur că pot redresa echipa în pregătirea de iarnă. Nu mi-au fost aduși jucătorii la timp, în cantonamentul din vară am plecat cu șase copii. Eu la Coverciano nu am învățat să îmi dau demisia”
Cristiano Bergodi, antrenor FC Voluntari

Citește și:

Cristiano Bergodi, concluzii după o nouă înfrângere în Liga 1: „N-avem noroc, nimic nu ne ajută!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează