FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO / DIN NOU CÎINE

:) Şoc în vestiar!

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2008 00:00

Marius Niculae s-a antrenat ieri alături de lotul lui Dinamo şi i-a speriat pe ceilalţi atacanţi cînd a apărut la cabine

Moment de spaimă ieri în vestiarul "cîinilor"! Profitînd de cîteva zile libere, Marius Niculae a revenit în România şi s-a antrenat în Ştefan cel Mare. În momentul în care a păşit în vestiar, ceilalţi dinamovişti au rămas înmărmuriţi, crezînd că "Săgeată" este noul atacant al "cîinilor".

"Băieţii au fost şocaţi cînd m-au văzut în vestiar, nu ştiau ce se întîmplă. Le-am spus în glumă că am venit să dau probe la Dinamo, dacă tot a plecat Claudiu Niculescu! Serios vorbind, am patru zile libere de la Inverness şi m-am întors aici, unde mă simt mereu ca acasă. Nu se pune problema să revin acum în Ştefan cel Mare, am o carieră în Scoţia, m-am adaptat acolo şi mă simt foarte bine", a spus atacantul de 26 de ani pentru Ştirile Sportive ale Antenei 1.

Cristi Borcea a profitat totuşi de prezenţa lui Niculae şi l-a ademenit să revină la Dinamo. "Hai, Marius, zi o cifră şi semnăm imediat! Rezolvăm noi şi în Scoţia. Acum trebuie să fim uniţi, împreună vom ajunge în grupele Champions League", i-a transmis Borcea. "Îmi pare rău, nu pot acum, am un contract de respectat la Inverness", a replicat "Săgeată".

Marius Niculae s-a antrenat din nou în echipamentul lui Dinamo după şase ani, în vara lui 2001 el transferîndu-se la Sporting Lisabona

"Domnul Piţurcă are dreptul să nu mă cheme la echipa naţională, întrucît nu am jucat foarte mult în acest an. Sper să am evoluţii bune pe viitor şi să revin printre tricolori"
Marius Niculae

Antrenament în familie
Marius Niculae s-a revăzut ieri şi cu tatăl său, preparatorul fizic al "cîinilor", Constantin Niculae, cu care s-a împăcat în urmă cu cîteva luni. Cei doi s-au certat în 2001 şi nu şi-au mai vorbit pînă la finele lui 2007, cînd au îngropat definitiv "securea războiului". "Săgeată" s-a întreţinut momente bune cu tatăl său pe perioada şedinţei de pregătire, iar la final au părăsit împreună complexul din Ştefan cel Mare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează