FOTBAL  »  Superliga  »  ANTALYA

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA La o conferință alături de Daniel Pancu, Sol Campbell și-a amintit de adversarul Dan Petrescu: „Era fantastic, făcea ambele faze”

Sol Campbell
Sol Campbell

Articol de , - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 16:20 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 16:35

Foștii fotbaliști Daniel Pancu (45 de ani) și Sol Campbell (48) au participat la o conferință în Antalya, cu tema „managementul imaginii personale după o carieră de elită”. Englezul, dublu campion cu Arsenal în Premier League, și-a amintit de fotbalistul Dan Petrescu.

În cadrul evenimentului, Pancu a vorbit despre importanța educației financiare și a gestionării banilor pentru tinerii fotbaliști, un subiect pe care l-a detaliat ulterior, în dialogul cu reporterii români prezenți la eveniment.

Fostul fotbalist de la FCSB specializat în educație financiară: „Oamenii nici nu știu ce înseamnă inflația”
INTERVIU
Fostul fotbalist de la FCSB specializat în educație financiară: „Oamenii nici nu știu ce înseamnă inflația”

Sol Campbell, despre Dan Petrescu: „Printre primii fundași laterali care făceau ambele faze”

Cu aceeași ocazie, Sol Campbell, fost mare fundaș central, cu 7 trofee la Arsenal și 73 de meciuri la naționala Angliei, și-a amintit de duelurile cu Dan Petrescu, care a jucat în Premier League între 1994 și 2002.

„Făcea excelent ambele faze, era fantastic. Putea înscrie, putea oferi pase de gol, a fost unul dintre primii fundași laterali care să facă ambele faze. Jucător de top, în opinia mea”, a afirmat Campbell despre Petrescu.

Daniel Pancu, despre educația financiară a tinerilor fotbaliști: „La 19 ani mă gândeam la mașini, nu la acțiuni”

La o conferință alături de Daniel Pancu, Sol Campbell și-a amintit de adversarul Dan Petrescu: „Era fantastic, făcea ambele faze”
Daniel Pancu, la conferința din Antalya

„E greu ca la vârsta asta, la 20, 21 de ani, să ai mintea la finanțe, la viitor. Așa suntem toți. Am avut șansa să fiu antrenat de Mircea Lucescu de la 19 ani.

Pe lângă sfaturile despre fotbal, viață și educație, mi-a spus că mașinile și femeile frumoase nu se termină la 35 de ani. Viața e mult mai frumoasă după aceea, dacă sunteți atenți acum.

George Copos a venit cu educația financiară, ne vorbea despre acțiuni, bursă, de investit încă de pe atunci, în anii 1997-1998. Eu, la 19 ani, precum colegii mei, ne gândeam la mașini, nu la acțiuni.

E greu de schimbat mintea unui copil de 20 de ani, foarte mulți înțeleg lucrurile astea”, a precizat Pancu, actual selecționer al naționalei U20 a României.

Mai multe știri de actualitate: 

Undă verde pentru un stadion nou, de 100 de milioane de euro, în Liga 1!

Informații din culise despre mutarea lui Sorescu la FCSB! Rakow vrea să scape de român! Care e motivul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
rav410wrc
rav410wrc  •  11 Ianuarie 2023, 19:21

DA, era si ***, si plangacios !! ;)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează