FOTBAL  »  Superliga  »  LEGIA VARŞOVIA - STEAUA, MARŢI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Soluţia pentru Ligă » Filip şi-a cîştigat la Mediaş locul de titular pentru meciul cu Legia

Articol de - Publicat duminica, 25 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 25 august 2013 17:46

Laurenţiu Reghecampf a abordat partida cu Gaz Metan, 2-2, cu o echipă încropită din mai multe rezerve.

În afară de Tătăruşanu şi Pintilii, ultimul fiind suspendat pentru returul cu Legia, toţi titularii obişnuiţi ai "roş-albaştrilor" au fost menajaţi. Mutarea a costat-o pe Steaua, care a obţinut doar un punct la Mediaş, după ce a fost condusă la pauză, 0-2.

Echipa şi-a revenit însă în repriza a doua, după intrarea lui Bourceanu şi a lui Adi Popa. Eroul echipei lui Reghecampf a fost însă unul neaşteptat. Lucian Filip a marcat ambele goluri ale echipei sale şi a impresionat prin evoluţia sa, deşi a fost folosit în premieră pe postul de fundaş central.

Prestaţia l-a propulsat în pole position pentru postul lăsat liber de Pintilii în returul decisiv pentru calificarea în grupele Champions League cu Legia Varşovia. "Sper să mă pot baza pe el şi la meciul de marţi", a recunoscut Reghe după partida de la Mediaş.

Celelalte variante luate în calcul de tehnician sînt Florin Gardoş, care ar putea fi folosit în locul lui Chiricheş, dacă stoperul nu se reface la timp, şi Andrei Prepeliţă, care a arătat siguranţă în joc doar după ce a fost mutat în dreapta apărării.

A uimit cu Ajax
Un alt argument pentru titularizarea lui Filip ar fi meciul retur cu Ajax, 2-0, cînd Steaua a obţinut calificarea în optimile Europa League. "Roş-albaştrii" nu s-au putut baza atunci pe Bourceanu şi Pintilii, ambii fiind suspendaţi. Filip a intrat la pauză şi avut o evoluţie aproape perfectă, primind nota 9 în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor.

Gigi a vrut să-l dea afară
Anul trecut, în luna noiembrie, Gigi Becali a vrut să renunţe la tînărul mijlocaş. "E slab rău, de ce să-l ţin în lot, doar aşa, de umplutură?!". Reghe l-a salvat atunci, iar Filip a răsplătit încrederea tehnicianului. Mijlocaşul a fost aproape să se despartă în vară de Steaua. Patronul "roş-albaştrilor" l-a oferit Vasluiului ca monedă de schimb pentru Sînmărtean. Afacerea a picat însă, iar Filip a rămas la Steaua.

4.000 de euro e salariul lunar al lui Filip la Steaua

Cum ar putea arăta Steaua marţi:
Tătăruşanu - Georgievski, Chiricheş (Gardoş), Szukala, Latovlevici - Bourceanu, L. Filip - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Piovaccari

Meciul dintre Legia Varşovia şi Steaua va avea loc marţi, de la ora 21:45, pe DigiSport 1, DolceSport 1, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (43)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  27 August 2013, 00:28

cati frustrati deranjati la mansarda sunt pe aici ,in frunte cu seful lor ovidiu 3003 !!!!!!!!

fangigi
fangigi  •  26 August 2013, 01:00

Filip, Adi Hopa, daca mai intra Rocha plus rezerva de portar, aia de la Legia vor da piept cu Chiajna2!:)))))

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  25 August 2013, 21:54

...bagati l pe Filip ...el o sa va faca tot jocul ...chiar daca nu va calificati ...el trebuie sa fie acolo ...

Vezi toate comentariile (43)
Comentează