FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Soluție nesperată pentru Dinamo » Jucătorul-surpriză cu care Bratu speră să rezolve marea problemă a "câinilor"

Armando Cooper (numărul 18) este considerat deja o piesă de bază a dinamoviștilor // Sursă FOTO: Facebook Universitatea Craiova
Armando Cooper (numărul 18) este considerat deja o piesă de bază a dinamoviștilor // Sursă FOTO: Facebook Universitatea Craiova

Articol de - Publicat luni, 10 septembrie 2018 11:22

Mijlocașul Armando Cooper, 30 de ani, i-a impresionat pe coechipieri la antrenamentele din pauza competițională, dinamoviștii considerând că panamezul va ajuta și la rezolvarea problemelor de pe faza defensivă. 

Ultimul sosit în "haită" i-a impresionat deja pe dinamoviști. Armando Cooper, 30 de ani, a jucat 90 de minute cu CSU Craiova (0-3) la doar trei zile de la primul lui antrenament cu echipa, în condițiile în care bifase doar 3 meciuri în 2018 cu fostul club, Universidad de Chile, plus alte două la Mondialul din Rusia.

În pauza competițională, s-a pregătit și suplimentar pentru a-i prinde din urmă pe coechipierii ce au efectuat pregătirea centralizată de vară.

I-a cucerit

"Cooper le place tuturor! E fotbalist, știe cu mingea, n-o pierde, driblează, dă pase. Poate ajuta chiar mai mult decât May Mahlangu" este caracterizarea făcută de coechipieri.

După ce Dinamo a fost un dezastru în deplasările startului de sezon, câte 3 goluri luate în 4 meciuri!, Armando este în ochii roș-albilor o speranță că se mai pot regla probleme din faza de apărare. Omul cu 100 de selecții și 7 goluri pentru Panama va avea și sarcini defensive, alături de Tomislav Gomelt.

Și-n amicalul-școală de ieri cu SC Popești Leordeni (5-0), Cooper a jucat rolul de zid suplimentar în fața apărării. Iar Penedo are mai multă încredere cu el în față, cei doi conaționali știindu-se foarte bine de la națională, acolo unde au fost doi dintre liderii selecțiilor ultimilor ani.

"Cooper are calitate, tehnică, inteligență pe teren. E ușor de lucrat cu astfel de fotbaliști, nu trebuie să stai mult la discuții cu ei. Când va fi apt fizic sută la sută, va ajuta enorm echipa"
Florin Bratu, antrenor Dinamo

8.000 €este salariul lunar al lui Cooper în Ștefan cel Mare, el primind și 25.000 de euro la semnătură

Vezi și:  EXCLUSIV Transfer de ultim moment la Dinamo » "Câinii" și-au luat atacant elvețian care a mai jucat în România

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
835304993219784
Dan Daniel  •  11 Septembrie 2018, 23:21

Mai bine jucam cu doi portari si scoatem un atacant...

geo.b.
geo.b.  •  10 Septembrie 2018, 19:48

Daca va juca bine,in iarna......cu siguranta va fi ofertat.Ghici de cine ? Cine are marca inregistrata la osim,in a oferta jucatorii adversi,indiferent ca sunt in ultiele 6 luni sau in ultimii 6 ani ? Jiji,cine altul ? Numai ca nu el este singurul vinovat,mult mai vinovat este cel care ii permite lui Jiji,sa incalce regulile.

rocky2
rocky2  •  10 Septembrie 2018, 18:57

Deja astia de la Popesti-Leordenii copiaza stilul fcsb, nu iau decat cate 5 goluri!:)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează