FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Transfer de ultim moment la Dinamo » "Câinii" și-au luat atacant elvețian care a mai jucat în România

Articol de - Publicat luni, 10 septembrie 2018 10:08

Dinamo suferă în defensivă, dar "câinii" fac o mutare surprinzătoare pe piața transferurilor, urmând să se înțeleagă cu atacantul elvețian Danijel Subotic, 29 de ani.

Acesta vine în "Ștefan cel Mare" din postura de jucător liber de contract, ultima sa experiență fiind la Șahtior Karagandy, în Kazahstan, grupare de care s-a despărțit în această vară.  Fotbalistul a făcut deja vizita medicală, dar încă nu a semnat cu Dinamo.

Pe lista "câinilor" a fost și internaționalul camerunez Jacques Zoua, dar atacantul a ales însă să semneze cu Astra Giurgiu.

Pentru un loc de titular, Subotic se va lupta cu Daniel Popa, Mircea Axente și Robert Moldoveanu. 

700.000 €e cota de piață a lui Subotic, potrivit Transfermarkt

MUTAREA POATE PICA DOAR DACĂ VINE UN ATACANT MAI BUN

Câinii mai încearcă aducerea unui atacant, cu un CV net superior celui al lui Subotic, părțile fiind în prezent în negocieri. Transferul lui Subotic ar putea pica doar în cazul în care oficialii dinamoviști reușesc să se înțeleagă cu celălalt atacant cu care sunt în tratative. 

Danijel Subotic a jucat de-a lungul carierei la Portsmouth, Zulte Waregem, Grosseto, Universitatea Craiova, ASA Târgu Mureș, Volyn Lutsk, Gabala, Qadsia, Sheriff Tiraspol, Ulsan și Șahtior Karagandy.

Elvețianul a bifat două experiențe în România: prima la Craiova, la echipa lui Mititelu, unde a bifat 5 goluri în 15 apariții. După dezafilierea oltenilor, atacantul a ajuns la ASA Târgu Mureș, unde a evoluat în 14 paride, reușind să înscrie de două ori.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
zagna
zagna  •  10 Septembrie 2018, 15:58

Transfer inseamna cand un jucator trece de la un club la alt club. Cand vine LIBER DE CONTRAC, jucatorul ESTE LEGITIMAT. Iar cand faci aceiasi greseala zilnic, nu mai este greseala, este...prostie.

1627896107315102
Radulescu Djidji  •  10 Septembrie 2018, 15:09

Bre nea Remus Raureanu, ai făcut gramatica la Videle cu Dăncilă? Unde ai mai auzit dar însă, în Caragiale?

davveroirl
davveroirl  •  10 Septembrie 2018, 13:03
Postat de ando89 pe 10 Septembrie 2018, 12:53

De acum o să mergem ceas:))

Cu cuc...e perfect pt ambitiile echipei tale ,numai bun play out !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează