FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

N-are interes să-l vândă pe Sorescu » Motivul pentru care Dinamo ar fi refuzat toate ofertele, deși are nevoie disperată de bani

Deian Sorescu
Deian Sorescu

Articol de , , - Publicat vineri, 03 septembrie 2021 18:04 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 19:45

Dinamo a refuzat o ofertă de la FCSB pentru internaționalul român, cu un preț de 700.000 de euro. Dacă nu-l transferă acum și îl dă în iarnă, firma lui Zăvăleanu, cea care se ocupă cu dosarul de insolvență de la Dinamo, primește 6 la sută din sumă.

A surprins încăpățânarea cu care Dinamo l-a blocat pe Sorescu în vara aceasta, în care jucătorul a fost ofertat și din România, și din străinătate.

„Câinii” au nevoie urgentă de bani, și totuși nu și-au vândut căpitanul. FCSB a propus întâi 500.000 de euro, apoi a crescut oferta până la 700.000 de euro. Un preț asemănător propusese și Legia Varșovia.

De ce Dinamo respinge ofertele în cazul lui Deian Sorescu

Dinamo a respins toate ofertele. Administratorul judiciar ar pierde dacă ar accepta acum un transfer al lui Sorescu. Dacă-l vinde după aprobarea planului de reorganizare, RTZ&Partners, firma lui Zăvăleanu, beneficiază de 6 la sută din suma transferului. Ar lua 60.000 de euro dintr-o afacere de un milion, dacă Deian va fi cedat contra acestei sume.

Explicația oficială a clubului a fost că lui Sorescu nu i-a fost permis un transfer deoarece Dinamo nu avea dreptul să legitimeze fotbaliști noi și și-ar fi subțiat prea tare lotul prin vânzarea celui mai bun jucător. 

„Câinii” au scăpat între timp de interdicția aceea, deci pot să legitimeze pe altcineva în locul lui Deian. Și societatea are în continuare nevoie de bani.

N-are interes să-l vândă pe Sorescu » Motivul pentru care Dinamo ar fi refuzat toate ofertele, deși are nevoie disperată de bani
Deian Sorescu, unul dintre jucătorii fundamentali în acest sezon la Dinamo

Marius Niculae, îndemn pentru șefii lui Dinamo: „Sorescu trebuie vândut! Și la FCSB, nu contează”

Fostul fotbalist al lui Dinamo crede că vânzarea lui Sorescu este esențială pentru supraviețuirea clubului și că ar trebui să accepte până și o ofertă de la FCSB.

„Eu zic că ar trebui vândut Sorescu. Oriunde, atâta timp cât este spre binele lui Dinamo. E o situație în care Dinamo nu s-a aflat niciodată. Oricum, nu este prima dată când pleacă jucători de la Dinamo la Steaua sau viceversa. Deian nu este un jucător sută la sută crescut la Dinamo. 

Este un jucător care a venit din altă parte. Deian este un fotbalist foarte bun, care în ultimul timp a fost decisiv. A avut evoluții foarte bune și la echipa națională”, a declarat Niculae pentru Fanatik.

Citește alte știri despre Dinamo:

Zăvăleanu se îmbogățește! Dinamo se scufundă, dar administratorul judiciar poate câștiga 500.000€

Mutare importantă rezolvată de Dinamo! Al 4-lea transfer al săptămânii în „Groapă”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (24)
creeperno999
creeperno999  •  04 Septembrie 2021, 22:50

Alte articole n-aveti?

mda....
mda....  •  04 Septembrie 2021, 09:53

Ce se oftica gsp-ul ca nu l-am vandut la ***.Eu personal nu am nimic impotriva sa fie vândut cu 1 milion de euro(aia ar fi oferta corecta dat fiind situatia actuala) dar toți vreti sa luati moca daca se poate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

leu.mr
leu.mr  •  04 Septembrie 2021, 09:37

La noi ca la nimeni ! In Vest intr-o situatie de genul acesta esti practic OBLIGAT sa vinzi, nu se asteapta ca nu stiu ce firma sa faca vreun comision !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează