FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CSU CRAIOVA 1-1

Sorin Cârțu a atacat arbitrajul, după partida cu Chindia Târgoviște: „Poate are o antipatie față de craioveni”

Sorin Cârțu
Sorin Cârțu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022 11:24 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2022 11:30

Sorin Cârțu (67 de ani), președintele Universității Craiova, l-a criticat în termeni duri pe arbitrul Ionuț Coza, cel care a condus de la centru partida dintre olteni și Chindia Târgoviște, de marți seară, încheiată cu scorul de 1-1. 

„Sorinaccio” a spus că centralul din Cernica poate are o antipatie pentru craioveni, având în vedere că atât la meciurile Universității Craiova, precum și la meciurile rivalei din oraș, FCU Craiova 1948, Ionuț Coza a făcut niște greșeli împotriva grupărilor din Bănie. 

Mihai Stoica, surprins de reacțiile lui Mirel Rădoi după meciul cu Chindia: „Eu îl știam un tip echilibrat, care își cenzurează emoțiile”
CHINDIA - CSU CRAIOVA 1-1
Mihai Stoica, surprins de reacțiile lui Mirel Rădoi după meciul cu Chindia: „Eu îl știam un tip echilibrat, care își cenzurează emoțiile”

Sorin Cârțu: „Intrarea pe glezna lui Cîmpanu a fost mult mai dură decât intrarea din lateral a lui Screciu”

„E nedrept rezultatul (n.r. Chindia - CSU Craiova 1-1). Urmează meciul cu FCU (n.r. FCU Craiova 1948) și încercăm să reparăm ce am făcut aseară și să luăm 3 puncte. 

Sper că jocul nu va mai fie influențat de arbitraj. Din punctul meu de vedere, s-a arbitrat și cu diferențe de măsură. Să luăm al doilea fault al lui Screciu, la care a luat al doilea galben. 

Mi s-a părut mai grav faultul din prima repriză, când se vine cu talpa pe glezna lui Cîmpanu, decât intrarea din lateral a lui Screciu. Poate sunt acuzat de subiectivism, dar sunt diferențe de măsură în deciziile arbitrului. Nu vreau să mă gândesc la mai multe și să fiu interpretat subiectiv. Mi s-a părut că a așteptat greșeala lui Screciu.

A mai fost o discuție despre arbitrul Coza. Știu că au mai fost discuții și când arbitra cealaltă echipă din oraș. Poate are o antipatie față de craioveni. 

N-am vrea să vedem astfel de greșeli în meciul care urmează, să fim lăsați să jucăm fotbal”, a declarat Sorin Cârțu, la Pro Arena. 

VIDEO. Chindia - U Craiova 1-1 / Mirel Rădoi: „Apar jucători nemulțumiți că nu joacă, apoi intră și în minutul 60 au crampe. Așa nu se poate!”

Citește și:

Fostul portar al Rapidului stabilit de 24 de ani în Qatar, despre controversele Mondialului: „Ce vrei? Să umbli în bikini pe stradă?” +„Pe soacră-mea a luat-o ambulanța aici”

Invincibilul Petrea, exigent cu jucătorii lui, după remiza cu CS Universitatea Craiova: „Le arătasem ce trebuie să facă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
tzintaru
tzintaru  •  01 Decembrie 2022, 13:00
Postat de dansy pe 30 Noiembrie 2022, 23:23

Cârțu are dreptate.Coza a fost tot meciul cu Chindia.In afara de faza cu Campanu va mai zic ceva: -la primul galben Scrieciu îl tine pe adversar la mijlocul terenului;înainte de asta NISTOR este ținut tot la mijlocul terenului și adversarul nu primește galben!Chindia nu a contat tot meciul;niciun șut pe poarta pana in minutul 90 și foarte multe faulturi.

Să fii an de an in top 3 celeai avantajate echipe și să te plângi de arbitraj....asta înseamnă să fii mogosean.Dar când ești învățat cu pomeni...asta e!

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  01 Decembrie 2022, 02:52

Nu avem echipa!!!

dansy
dansy  •  30 Noiembrie 2022, 23:25
Postat de Draconian pe 30 Noiembrie 2022, 12:56

Cârțule de taceai filosof ramaneai... zi mersi c-ai scapat fara înfrîngere, Chindia e pe val, îi bate si pe FCSB, o sa vezi.

Chindia a fost tot meciul sub val!Numai un om cu creierul pe bigudiuri ca tine a văzut altceva!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează