FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Sorin Cârțu a găsit un motiv de bucurie în promovarea lui FC U Craiova 1948: „Asta e foarte bine!”

FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1. Sorin Cârțu, președintele celor de la CS Universitatea, a vorbit despre rivalitatea din sezonul următor. +41   FOTO
FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1. Sorin Cârțu, președintele celor de la CS Universitatea, a vorbit despre rivalitatea din sezonul următor.

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2021 11:40 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 11:40

FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1. Sorin Cârțu, președintele celor de la CS Universitatea, a vorbit despre rivalitatea din sezonul următor.

Dincolo de rivalitate, Sorin Cârțu a evidențiat și un aspect pozitiv din promovarea rivalei FC U Craiova 1948. E vorba despre banii pe care cele două formații îi vor încasa din bilete, la meciurile directe. 

Sorin Cârțu, despre viitoare dispută FC U  CS Universitatea

„Nu mă interesează cealaltă echipă. Nu prea ne ating nici apropourile lor, șmecherii din astea ieftine, nu ne interesează. E o echipă ca oricare alta din campionat. Poate să aibă buget mai mare, să facă ce vor, nu e problema noastră.  

Ce comentariu să fac de FC U? Foarte bine, va fi stadionul plin și încasări maxime și pentru unii, și pentru alții. Lumea va veni să vadă încleștarea. E o echipă care a meritat promovarea, o echipă bună. Nici n-ar trebui să aibă modificări, poate să joace fără probleme în play-off cu ce au la dispoziție. M-am uitat la meciurile lor", a declarat Sorin Cârțu, la „Digi Sport Special”.

VIDEO FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1! Sărbătoare pe „Ion Oblemenco”

Citește și alte știri despre fotbalul din Craiova:

Daniel Stanciu anunță nașterea unui nou colos în Liga 1: „Sunt capabili să aducă jucători pe salarii cu mult peste CS Universitatea Craiova”

EXCLUSIV „Dumnezeu a făcut dreptate!” » Cine sunt considerați oamenii decisivi pentru revenirea lui FC U Craiova în Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  14 Mai 2021, 19:52

Ai zis oltean , ai spus tot. Vai de muica lor !

kuba
kuba  •  14 Mai 2021, 11:49

Stai liniștit Sorinaccio, Nu îți mai “vopsește” nimeni cofetăriile!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează