FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Neagoe sau jucătorii? » Unde consideră Cârțu că e problema Craiovei: „Inadmisibil”

Sorin Cârțu (67 de ani), președintele CS Universității Craiova, taxează prestația jucătorilor lui Eugen Neagoe (55) din finalul partidei cu Farul, scor 2-3.
Sorin Cârțu (67 de ani), președintele CS Universității Craiova, taxează prestația jucătorilor lui Eugen Neagoe (55) din finalul partidei cu Farul, scor 2-3.

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2023 15:15 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 15:25

Sorin Cârțu (67 de ani), președintele Universității Craiova, taxează prestația jucătorilor lui Eugen Neagoe (55) din finalul partidei cu Farul, scor 2-3.

„S-au întâmplat niște lucruri în timpul meciului care trebuiau evitate. Marcajul trebuia făcut în alt mod în unele momente, sunt situații pe care probabil le analizează și Eugen împreună cu echipa”, a declarat Cârțu, potrivit Fanatik.

Imagini de la petrecerea exclusivistă dată de Ion Țiriac! Moștenitorul Ferrari și soția româncă au dansat pe muzică populară
PETRECERE
Imagini de la petrecerea exclusivistă dată de Ion Țiriac! Moștenitorul Ferrari și soția româncă au dansat pe muzică populară

Sorin Cârțu, despre cum a pierdut CSU Craiova meciul cu Farul: „Inadmisibil”

Apoi, Cârțu a ținut să-l absolve de vină pe „Geană” și să dea în jucători, oferind exemplul golului 3 primit de olteni la Ovidiu, când Enes Sali a pătruns în careu printre Vlădoiu și Zajkov și a obținut penalty-ul din care Larie a făcut 3-2.

„După minutul 80, trebuia interpretat într-un alt mod sfârșitul de meci. Noi tot timpul dăm vina pe antrenor, evităm să ne luăm de jucători ca să nu le creăm o stare... dar sunt niște principii de joc.

E inadmisibil ca Sali să treacă cu mingea printre fundașul dreapta și fundașul central, când ești cu echipa în 30 de metri. S-au interpretat greșit niște momente ale jocului, și la primul gol primit, și la golul doi”, a mai spus Sorinaccio.

Nici nu vreau să mă gândesc că nu prindem cupele europene. Mai sunt șapte etape, obligația ta e să te bați până la sfârșit. Ar fi un sezon complet ratat, ar fi tragic să nu prindem cupele europene!
Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova

A împrumutat discursul „dușmanului” Rădoi: „Antrenorii s-au schimbat, lotul a rămas același”

Discursul lui Cârțu seamănă cu ce spunea Mirel Rădoi, fostul antrenor al alb-albaștrilor care s-a răfuit public cu președintele clubului înainte de plecare:

Ne învârtim cu același lot de jucători. În ultimii ani s-au tot schimbat antrenorii, lotul a rămas același. Va veni și rândul meu, probabil. Poate va veni momentul când va rămâne un antrenor și vor pleca jucătorii”, afirma Rădoi spre finalul mandatului.

Universitatea Craiova, în afara podiumului

Mai multe articole de actualitate:

Mihai Pintilii, retrogradat » Acceptă noul rol impus de Becali la FCSB?
FCSB
Mihai Pintilii, retrogradat » Acceptă noul rol impus de Becali la FCSB?
Două episoade uluitoare de la loturile naționale » Selecționerul a certat o „fantomă” + Medicul a luat la înjurături un junior
GSP LIVE
Două episoade uluitoare de la loturile naționale » Selecționerul a certat o „fantomă” + Medicul a luat la înjurături un junior

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (20)
doritor
doritor  •  12 Aprilie 2023, 14:20

Ca jucam mediocru jucam de fapt la nivelul lotului. Trebuie innoit lotul probabil cu jucatori straini care costa daca-s buni. D-ai nostri ce sa zic de la Mihaila si Screciu nimic. Ce zice Caretu de 11m are dreptate; din 4-5m mingea lovita cu putere peste bara ii trebuie 0,2-0,25 sec. sa paraseasca terenul de joc Fundasul cat ridica piciorul sa blocheze ,mingea plecase deja ca nu reuseste si pana il coboara pe talpa celui de la Farul trece mai mult. Dar deee! e vorba de Hagi ,ajuta-l cat mai mult a zis FRF ca ne-am saturat de CFR. Doar Craciunescu care doarme pe el mai vede ca ar fi corect. Si al2-lea 11m e prea la limita,dar e limita spre Farul ca intotdeauna. Daca sunteti atat de priceputi cereti la FIFA/UEFA sa se modifice regulamentul: 2 puncte la victorie, 1pct la meci egal; lovituri directe sau indirecte si din careul de 16m daca faza nu era de gol.

dandana
dandana  •  12 Aprilie 2023, 09:50

Ca sa se implice, rotaru trebuie sa-l readucă pe Reghe si sa faca o selectie de mijlocasi buni. Iar cei care nu joaca fotbal trebuie să stea pe bancă. Nu poti incerca un atacant 5 ani si sa dea 20 goluri in 5 ani, devine deja penibil ce se întâmplă vu acest club. Iar daca el nu se retrage, trebuie sa revizuiască atitudinea față de club, sa aducă forțe proaspete în club orecum Craioveanu. Nu mai putem continua cu Cîrțu decât ca președinte de onoare, si să nu mai vorbească mult si prost. Doar asa facem ceva, asta cu neagoe este echipq sa nu retrogradăm. Ceea ce este jenant avand un atacant ca Kolici, chiar si Rogulici este bunbrau, campanu trebuie pus pe oicioare si sa nu mai tinem Bairam si Markovici. Or fi talentați, dar unul nu muncește, altul se pierde in idei si se trezeste fără minge. Fwceti c3va panq nu este prea tarziu, schimbati ce fsce becali ca nu este câștigător. El se chinuie de ani buni sa castige si chiar investește milioane in jucători. Voi? Vreti sa fiti ca becali cand investiți 1 milion anual in jucători si vindeti de 10 dacă vreți. Faceti echipă competitiva sa si putem vinde jucatiri sa supraviețuim, asa nu mai vumpara nici dracu de la Craiova

dandana
dandana  •  12 Aprilie 2023, 09:41

Ambo întrebare! De ce toată lumea srcie Cârțu cand pe aceeq vreme nu era â fi a, si î fin i? Stiti ca numele oricum se citește, cred ca trebuie scris corect! Sau cel putin asta cred eu. Eroarea asta o văd in toate ziarele si parca arată ca nu cunoastem numele din buletinul lui. Dragilor este Cîrțu cu î si nu cu â.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close