SPORTURI  »  TENIS  »  PETRECERE

GALERIE FOTO Imagini de la petrecerea exclusivistă dată de Ion Țiriac! Moștenitorul Ferrari și soția româncă au dansat pe muzică populară

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2023 12:43 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 15:15

Duminică, 9 aprilie, Ion Țiriac, celebrul miliardar român ajuns la vârsta de 83 de ani, a sărbătorit Paștele Catolic alături de invitații săi de seamă. A organizat o petrecere privată la care au participat chiar și Piero Ferrari și Romina, soția lui româncă.

Ion Țiriac și-a așteptat invitații la Poiana Brașov, la unul dintre restaurantele din stațiunea montană. Totul a fost organizat până la cel mai mic detaliu, invitații miliardarului s-au bucurat de mese pline cu preparate tradiționale, cu ouă roșii.

Atmosfera de la petrecere a fost întreținută de o formație de muzică populară. Nici dansatorii îmbrăcați în costume populare nu au lipsit, ei au încins hore la care au participat chiar și Piero Ferrari, care a moștenit de la tatăl său 10% din compania Ferrari, dar și Rominca Gingașu, soția lui româncă.

GALERIE FOTO. Piero Ferrari și Romina Gingașu se bucură de tot ce le-a pus la dispoziție Ion Țiriac

Romina Gingașu și patronul Ferrari, foto: captură Kanal D
Romina Gingașu și patronul Ferrari, foto: captură Kanal D
Romina Gingașu și patronul Ferrari, foto: captură Kanal D
Romina Gingașu și patronul Ferrari, foto: captură Kanal D
Romina Gingașu și patronul Ferrari, foto: captură Kanal D
+22 FOTO

În fotografiile surprinse de la evenimentul privat, Piero și Romina apar distrându-se alături de dansatori, bucurându-se de tot ce le-a pus la dispoziție Ion Țiriac, bunul lor prieten. Romina Ferrari e cea care a și atras atenția cu ținuta ei, a îmbrăcat la petrecere o haină de blană, pantaloni sport negri și s-a încălțat cu pantofi sport albi.

În ceea ce îl privește pe Ion Țiriac, acesta nu a jucat în hore la petrecere, el a stat retras și a observat cum invitații lui se distrează. Presa a speculat că la petrecere Ion Țiriac a apărut alături de Teodora, partenera pe care acesta ar avea-o de aproximativ un an de zile. S-a scris că Ion Țiriac ar fi cunoscut-o pe Teodora la clubul său, Stejarii Country Club, unde tânăra era angajată. Miliardarul ar fi avut parte de o ședință de masaj din partea Teodorei, după care cei doi s-au plăcut și au început să se vadă și în afara orelor de program ale tinerei, notează Adevărul.

Cuplul Piero Ferrari - Romina Gingașu obișnuiește să vină des în România

Într-un interviu mai vechi, Piero Ferrari a dezvăluit că după ce s-a căsătorit cu Romina a început să cunoască mai bine România. „Am venit în România pentru că am cunoscut-o pe Romina, iar acum suntem căsătoriți. Tocmai din acest motiv, mai vin aici câteodată. Îmi place Bucureștiul, este un oraș care se dezvoltă. Mă bucur când văd mașini Ferrari parcate pe stradă, în fața restaurantelor”, povestea Piero Ferrari, care în august 2022 a vizitat alături de soția lui colecția de mașini a lui Ion Țiriac.

Dezvăluirile făcute de Romina Gingașu despre Piero Ferrari și Ion Țiriac

Piero Ferrari, 77 de ani, și Romina Gingașu, românca în vârstă de 34 de ani, sunt căsătoriți din anul 2021. Într-un interviu pentru Digi FM, românca a explicat cum a început povestea de iubire cu Piero Ferrari, dar a făcut dezvăluiri și despre Ion Țiriac.

„L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii. Și astfel am răspuns și întrebării «de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?». Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am «decolat».

GALERIE FOTO. Moștenitorul Ferrari are iubită româncă, mai tânără cu 33 de ani

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari. Foto: Instagram
+45 FOTO

E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală. Ca femeie, este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez. Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier.

Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez. La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta.

Singurul român care deține un Bombardier este domnul Țiriac. Și este singurul român care își permite. Restul, scuze... Din punct de vedere financiar, legal”, a explicat Romina Gingașu.

Citește și alte știri de Formula 1: 

„De ce ești cu cineva de 77 de ani?” » Romina Gingașu, soția de 34 de ani a bossului Ferrari, declarații explozive: „Așa am «decolat»”

GALERIE FOTO Soția româncă a moștenitorului Ferrari a făcut furori la prima cursă de Formula 1!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
skylines
skylines  •  12 Aprilie 2023, 09:15

Moșul ală este un copil nelegitim nu este el un mare moștenitor,dar pentru româncuța noastră este lozul câștigător.Acum sper să n-o provoace Țiriac la o aventură ceva și să afle apoi moșul italian.Româncele mai fac prostioare,trec de la un boșorog la altul.

VardyParty
VardyParty  •  12 Aprilie 2023, 09:14
Postat de dobrin pe 12 Aprilie 2023, 00:23

Parca era mormon Tiriac, cum adica sarbatoreste Pastele catolic?

E adevărat ca le mormăie de ceva vreme, Nea Gicule, dar asta nu il face mormon.

dobrin
dobrin  •  12 Aprilie 2023, 00:23

Parca era mormon Tiriac, cum adica sarbatoreste Pastele catolic?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează