SPORTURI  »  FORMULA 1  »  FERRARI

GALERIE FOTO Soția româncă a moștenitorului Ferrari a făcut furori la prima cursă de Formula 1! Cum au surprins-o fotoreporterii in Bahrain

Romina Gingașu +49   FOTO
Romina Gingașu

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2023 14:02 / Actualizat marti, 07 martie 2023 15:26

Piero Ferrari, 77 de ani, și Romina Gingașu, românca în vârstă de 34 de ani cu care moștenitorul și patronul Ferrari s-a căsătorit în 2021, au apărut împreună în weekend, la Formula 1, în Bahrain. Îndrăgostiții au fost numai un zâmbet!

Cei mai buni piloți din lume au luat startul la cursa pentru Marele Premiu din Bahrain sub ochii multor personalități, printre care și Piero Ferrari și a lui soție româncă, Romina Gingașu. Vedeta a făcut furori alături de miliardarul care îi e partener.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, de lungime medie, Romina Gingașu a pășit pe pista încinsă de la Formula 1. Soția milionarului și-a accesorizat ținuta cu o curea galbenă „Ferrari”, dar și cu o geantă de dimensiune medie, în valoare de câteva mii de euro, creată de brand-ul Louis Vuitton. Românca s-a lăudat cu apariția ei și a soțului miliardar la Formula 1 printr-o postare pe Instagram (vezi în galeria foto).

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari. Foto: Instagram
Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari. Foto: Instagram
+45 FOTO

Rominca Gingașu le-a arătat tuturor fanilor ei din mediul online cum a făcut furori la Formula1, iar unii dintre cei care o urmăresc mereu au și reacționat: „Așa iubire”, a scris unul dintre fanii Rominei pe Instagram.

Românca Romina Gingașu s-a căsătorit cu Piero Ferrari în 2021

Piero Ferrari, italianul cu o avere estimată la 4,5 miliarde de dolari, s-a căsătorit în mare secret cu Romina Gingașu, în 2021, în Capri. 

Cei doi și-au organizat nunta în mare discreție, în sudul Italiei. Nici măcar invitaţii nu au ştiut ce se va întâmpla. 

Romina şi Piero le-au transmis tuturor că organizează nunta unei prietene din copilărie. La eveniment, surpriza cea mare a lui Piero Ferrari pentru mireasa lui a fost chiar unul dintre cei mai mari cântăreți internaționali, celebrul Al Bano.

Cătălin Cazacu a înlocuit-o pe Ramona Olaru cu o colegă de la Antenă. Cine e noua iubită a campionului la motociclism
RELAȚIE
Cătălin Cazacu a înlocuit-o pe Ramona Olaru cu o colegă de la Antenă. Cine e noua iubită a campionului la motociclism

Îndrăgostiții s-au cunoscut în 2016, când ea era agent de vânzări și încerca să îi vândă miliardarului un avion. 

„Romina a fost aleasa mea pentru că este un bun agent de vânzări, a încercat să-mi vândă un avion, era într-o divizie privată… Am rezistat șase luni, după care ne-am întâlnit și ne-am spus OK, putem fi împreună, putem merge undeva împreună”, a declarat Piero Ferrari pentru cancan.ro.

Cuplul Piero Ferrari - Romina Gingașu obișnuiește să vină des în România 

„Am venit în România pentru că am cunoscut-o pe Romina, iar acum suntem căsătoriți. Tocmai din acest motiv, mai vin aici câteodată. Îmi place Bucureștiul, este un oraș care se dezvoltă. Mă bucur când văd mașini Ferrari parcate pe stradă, în fața restaurantelor”, povestea Piero Ferrari, care în august 2022 a vizitat alături de soția lui colecția de mașini a lui Ion Țiriac.

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari. Foto: Instagram
+45 FOTO

Cu ce bărbat celebru s-a mai iubit Romina Gingașu

Romina Gingașu e româncă originară din București. Aceasta a avut o relație acum câțiva ani cu Silvius Prigoană, fiul cel mic al lui Silviu Prigoană din primul mariaj.

Citește și: 

Nadia Comăneci a fost victima unei înșelătorii pe internet: „Nemernici, fac tot ce este posibil”

GALERIE FOTO Cătălin Cazacu a înlocuit-o pe Ramona Olaru cu o colegă de la Antenă. Cine e noua iubită a campionului la motociclism

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
cobra
cobra  •  19 Martie 2023, 07:31

Uneori este greu de inteles astfel de relatii. dar sunt situatii cand viata in astfel de cupluri este mult mai bine traita! In cazut acesta este vorba de o relatie de ani buni!

Cristian37
Cristian37  •  14 Martie 2023, 13:40

Ce mai!! Ditai dragostea! ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VardyParty
VardyParty  •  08 Martie 2023, 16:45
Postat de Catalynn..__ pe 08 Martie 2023, 11:08

Adică vrei sa spui ca pe Mihai Șora nu l-a iubit nevasta!? Ca la 98 de ani când a luat-o el, nu s-a consumat căsătoria!? Pe bune!? :-)))

Stai putin!!! Acolo filozofau impreuna; asta e cu totul altceva!!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează