FOTBAL  »  LIGA 1  »  CORONAVIRUS

Sorin Cârțu, derapaj în direct pe tema COVID-19: „Sunt intrigat de ce se întâmplă în România! Cât de prost să fiu să cred?”

Sorin Cârțu, președinte CS Universitatea Craiova
Sorin Cârțu, președinte CS Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 10:23 / Actualizat duminica, 22 noiembrie 2020 11:09

Sorin Cârțu (65 de ani), președintele CS Universitatea Craiova, a avut o ieșire deplasată pe tema virusului SARS-CoV-2.

„Sorinaccio” a sugerat că virusul a fost creat și eliberat de către oameni și a criticat în termeni duri restricțiile cu care fotbalul din România se confruntă.

Sorin Cârțu: „Cât de prost să fiu să cred?”

„Mă uitam la handbal la Aarhus, erau spectatori în tribune în Danemarca, vreo 2.000. Am spus din aprilie, nu acum, că e virus făcut de om, nu s-a suit lilacul pe șobolan, i-a tras-o și moare planeta. Cât să ascunzi minciuna sub preş? Se va rezolva într-un fel. Am zis că prin decembrie va apărea vaccinul, așa era totul calculat. Cât de prost să fiu să cred că au aruncat virusul și n-au antidotul?

Specialiștii să ne dea antidotul, nu să îmi spună să stau cu mască sau să păstrez distanţa, că asta pot face și eu. Eu, ca ministru al sportului, mă bat să vină spectatorii la meciuri, îmi susțin cauza. Nu vezi că nu se luptă?”, a declarat Cârțu la Prosport Live.

Sorin Cârțu a fost infectat cu COVID-19

În luna septembrie, Cârțu a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Acesta spune că nu a fost bolnav, din moment ce nu a prezentat simptome, și sugerează că virusul îi afectează doar pe cei cu un sistem imunitar slăbit.

„Eu m-am ferit, nu știe nimeni cum îl iei, cine ți-l dă, e greu de înțeles. E foarte important dacă ești pozitiv sau ești bolnav, sunt diferențe mari. De asta sunt intrigat de atmosfera COVID în Romania, că mor nu ştiu câți… Mulți au 90 de ani, au alte probleme.

Din moment ce stai acasă nu ești bolnav. E ca înainte, la o gripă mai puternică, asta însemnă și ceva la plămâni. Și eu, și soția am fost pozitivi. Eu nu am avut absolut nimic, n-am fost bolnav, așa sunt foarte mulți. E în funcție și de sistemul imunitar.

Rotaru, Ovidiu (Costeșin), ei au avut la plămâni, de aici agravarea situației. El acționează pe un sistem imunitar cu labilitate, te găsește și acționează”.

9.916 de persoaneau decedat în România din cauza COVID-19

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri de actualitate:

Un club din Liga 1, lovit de coronavirus pentru a patra oară » Probleme înaintea meciului din această etapă

BOTOȘANI - CRAIOVA. Arbitrul Istvan Kovacs a aflat cu doar 10 minute înainte de meci că are coronavirus

Playtech: Cu ce bărbat s-a întâlnit Simona Halep în weekend. Îl știm de la Antena 1


Comentarii (107)
nealiniatul
nealiniatul  •  22 Noiembrie 2020, 22:36

Aceeasi trepadusi ,angajati la stat sau "politicieni" , care l-au ajutat pe Cirtu sa creeze CSU, pun regulile astea ***. Este foarte clara incompetenta si lasitatea cu care trateaza problema covid. Are dreptate Cirtu . Din pacate partea cealalta a incompetentei si hotiei , nu vrea sa o vada pentru ca a fost el avantajat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

908431252639885
Lucian Preda  •  22 Noiembrie 2020, 21:57

Atât de. p_r_o_s_t pe cât ești, nici mai mult, nici mai puțin!

babacloanta
babacloanta  •  22 Noiembrie 2020, 20:17
Postat de viforul pe 22 Noiembrie 2020, 14:14

Bă, tu ești așa de deștept ca ai uitat sa scrii.........

ia citeste aici ..scuze ca nu iti raspund imediat ,acest link e pt toate conturile tale care ma abordat ..raspud tarziu ca nu dorm sau sunt lipit 24din24 ca tine fara viata sociala fara sa stii daca a nins plouat sau e soare afara sa afli totul de la meteo https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-23725469-filmul-contagion-bill-gates-pandemia-covid-19.htm

Vezi toate comentariile (107)
Comentează