FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV // VIDEO Sorin Cârțu, despre scandalul de la Craiova: „Mangia? Se făceau glume, vrăjeli... Abia apoi am aflat"

Articol de , - Publicat joi, 23 februarie 2023 16:59 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 17:23

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a vorbit despre scandalul care l-a avut în centru pe fostul antrenor al oltenilor, Devis Mangia. Președintele oltenilor s-a destăinuit Gazetei Sporturilor într-un interviu acordat reporterului Eduard Apostol. Citește-l integral AICI!

„Cazul Mangia”, pe scurt

Devis Mangia a fost îndepărtat de olteni în 2019, ulterior fostul antrenor a fost acuzat de „comportament sexual inadecvat" față de jucători, atât în perioada din Bănie, cât și la naționala Maltei. Sorin Cârțu a fost acuzat în urmă cu patru ani că a militat pentru demiterea italianului.

Sorin Cârțu, dezvăluiri tulburătoare în interviul acordat Gazetei: „E o boală perversă! Am descoperit-o întâmplător”
INTERVIU
Sorin Cârțu, dezvăluiri tulburătoare în interviul acordat Gazetei: „E o boală perversă! Am descoperit-o întâmplător”

VIDEO Sorin Cârțu: „Se făceau glume cu Mangia, abia apoi am aflat"

„A plecat Mangia, cu prostiile pe care a vrut el să le facă cu oamenii, cu bărbații, sau ce a vrut el, în sfârșit... S-a zis că vreau eu să antrenez. Nu, nu mai vreau de multă vreme! 

Mangia? Când mi-a zis domnul Rotaru că a întrerupt contractul cu Mangia, n-am știut de situația aia. Așa, înainte, se făceau glume, vrăjeli, dar nu într-un mod... Nici nu l-am întrebat pe Rotaru, nici el nu mi-a zis, atunci, la despărțire. Abia apoi am aflat. Nu știu dacă au fost mai mulți jucători. 

Cu Mangia m-am întâlnit de vreo 2-3 ori pe la restaurant, nu mi s-a părut că... Discutam despre lot, despre jucători. Pe mine nu mă interesează de un om cum se îmbracă, de ce are nu știu ce mașină”, a spus Sorin Cârțu în interviul acordat Gazetei Sporturilor.

Eram la Botoșani și jucam cu Craiova. Toți jucătorii de la Craiova știau de chestiile astea (n.r. despre Mangia), nu doar Popa. Mi-au spus băieții de la Craiova: «Bă, ăsta e «hau» (n.r. - aluzie jignitoare la orientarea sexuală a lui Mangia), toată lumea știe, să moară, să facă»”, a declarat Chitoșcă la GSP Live, în dialog cu moderatorul Costin Ștucan. Chitoșcă a fost jucătorul celor de la FC Botoșani în perioada 2017-2019. A plecat de la moldoveni cu mai bine de 3 ani înainte ca acuzațiile la adresa lui Mangia să fie publice.

- Sebastian Chitoșcă, la GSP LIVE

Citește și: 

Sorin Cârțu le face o promisiune uriașă oltenilor: „Îmi tatuez un leuț jonglând cu mingea când vom lua campionatul”

O figură importantă din fotbalul românesc reclamă: „Sunt slăbit de la vaccin!” » Crede în teoria conspirației: „Totul a fost premeditat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
fratilitau
fratilitau  •  24 Februarie 2023, 00:23

După ochii lui Cărțu, el a fost primul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Alex26
Alex26  •  23 Februarie 2023, 21:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stefan..
stefan..  •  23 Februarie 2023, 20:37

Nimic nou. Din pozitia de presedinte al Stiintei, Cirtu a lucrat toți antrenorii. Omul e bolnav de ranchiună.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează