FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

FCSB și CFR Cluj, în vizorul CS U Craiova » Ce acuză oltenii: „Campanie făcută de MM şi Petrescu”

Craiova a scos doar un punct în ultimul meci jucat, 0-0 la Botoșani
Craiova a scos doar un punct în ultimul meci jucat, 0-0 la Botoșani

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 15:04 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 15:29

Sorin Cârțu (65 de ani), președintele CS Universitatea Craiova, critică arbitrajul din Liga 1, acuzând că echipa sa este dezavantajată.

Președintele „juveților” consideră că presiunea pusă pe arbitri de Mihai Stoica, managerul FCSB, și Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a dat roade, Craiova fiind ca atare dezavantajată de arbitraj.

Sorin Cârțu: „Toți vin cu sentimentul să nu greșească pentru Craiova”

„Sorinaccio” nu înțelege cum echipa sa nu a primit un penalty în ultimul meci, 0-0 cu FC Botoșani, dar FCSB a primit unul controversat cu Gaz Metan, câștigat in-extremis, scor 3-2. 

„Echipa e prejudiciată de mult ori. Joacă cu handicap, greșelile care se fac împotriva noastră. A și fost o campanie susținută de presă, făcută de MM Stoica și Dan Petrescu, cu țipete, că e Craiova ajutată, că primește penalty. Ne-au analizat și ne-au disecat, dar dintre specialiști, nu știu dacă a zis vreunul că golurile noastre nu au fost regulamentare sau că nu a fost penalty.

Acum toți care vin și arbitrează Craiova vin cu sentimentul să nu greșească pentru Craiova. Dar te nedreptățesc pe tine, nu au imparțialitate. «Nu greșesc față de ei, dar nici contra lor». Să dai penalty pentru Chindia cum s-a dat? Să ai situații de penalty cum a fost cel la Mamut, la Botoșani, și să treci peste? Se vede clar cum îl ține de mână. 

Sau cum s-a dat penalty pentru FCSB, la Mediaș… Sunt atacuri la inteligența oamenilor de fotbal. Nu suntem specialiști, ascultăm de specialiști, dar așa ceva frizează ridicolul”, a declarat Cârțu la PRO X.

Analiza GSP îi dă dreptate lui Cârțu: Craiova, dezavantajată de arbitraj în ultimele etape

În sprijinul declarațiilor lui Cârțu vine analiza GSP pe arbitraj, care a demonstrat cu FCSB este cea mai avantajată dintre cele 3 candidate la titlul. Echipa lui Toni Petrea are cel mai bun raport al erorilor pro-contra comise de „centrali” și asistenți, 7-3, mai mare decât al rivalelor - detalii despre acest subiect AICI.

După un început excelent de sezon, cu 7 victorii în primele 7 etape, Craiova a pierdut teren în fața rivalei FCSB. Oltenii se află pe locul 2 în campionat, la 2 puncte în spatele roș-albaștrilor și la 4 lungimi deasupra campioanei CFR Cluj.

VIDEO. Corneliu Papură, după FC Botoșani - CS U Craiova: „Nu știu dacă și câștigam, dar meritam să înscriem două goluri”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo a făcut rost de suma de 800.000 de lei pentru a scăpa de depunctare! Cine a adus banii + Bogdan Bălănescu, OUT

Dan Petrescu, momit în străinătate de fostul său jucător: „Mi-ar plăcea să mă bat cu el, are toate șansele să vină”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  27 Noiembrie 2020, 22:53

EXTRAORDINAR! Mama ... Ce vizor au!!!

1983525858533835
Mihai Fcsb  •  27 Noiembrie 2020, 18:56

Cartu un papagal joaca fotbal de 2 lei si vor sa castige titlul :)) o sa vina meciul direct si o sa ne facem norma de 3 goluri pe meci si un penalty controversat asa va batem.

109905630785860
Cristian Dumitru  •  27 Noiembrie 2020, 17:18

Asa e cand PROSTIA cauta justificare !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează