FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Sorin Cârțu îl pune la zid pe Adrian Stoian: „Merită ce i se întâmplă! Cum să declare așa ceva?”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2019 11:39

Sorin Cârțu i-a transmis lui Adrian Stoian să plece neapărat de la FCSB la vară, după ultimele critici venite de la patronul Gigi Becali.

„Stoian a făcut o alegere proastă cu tot ce i se întâmplă, deși a fost primit cu entuziasm. Tot ce i se întâmplă acolo îi e defavorabil. El trebuie să plece la vară. Dacă a avut posibilitatea să rămână în Italia și a ales România, merită ce i se întâmplă.

Eu l-am văzut pe poziția de mijlocaș central la națională, s-a descurcat bine. Pentru fizicul lui se poate manifesta mai bine în bandă”.

„De ce spune cu cine ține?!”

Ar fi CSU Craiova o alternativă pentru Stoian? „Nu poate veni la echipa din Divizia A a Craiovei, că a spus că e cu echipa lui Mititelu. Așa am înțeles din exprimările lui. Copiii ăștia fac greșeli când spun că sunt fanii cuiva. Ei trebuie să se gândească la faptul că trebuie să se ducă unde sunt bani”, a declarat Sorin Cârțu la Pro X.

2 meciuri a jucat Adrian Stoian pentru FCSB, adunând 100 de minute

 Citește și:

FC VOLUNTARI - FCSB 2-2 // Reacția lui Adrian Stoian după criticile lui Gigi Becali: „A fost o perioadă ciudată”

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
ipsilante
ipsilante  •  09 Martie 2019, 13:18

Aoleuuu, ma' #nimeni-Nicu Virdaru! Tu cu Cartu te compari, prapaditule? Ce realizari si performate, in viata ta insipida si neinsemnata, ai ma', tu-NIMENI, pentru ca sa-l judeci pe Cartu? Vorbeste ma despre tine si anunta-ne cand te-ai scremut si ai nascut vreo margica. Doar atunci vei avea voie, doar sa sughiti, nu sa vorbesti. Ca sa vorbesti, tu, forma de viata, fara respect, fara educatie, fara bun simt, ar trebui mai intai sa existi. Ori tu, INCA NU EXISTI!!! Altfel am fi auzit de tine. Simplu, NU? Deci taca-ti fleanca, pune mana pe carte si cand vom auzi de tine ca ai facut ceva DEOSEBIT, da-i replici lui Cartu dar, stand in pozitie de drepti si vorbind ca OAMENII, politicos, nu ca *** ***. Priceput-ai? FORZA STIINTA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

625010141261035
Nicu Virdaru  •  06 Martie 2019, 07:37

Domnule diriginte Cirtu, lipsa ta de caracter e cunoscuta deja.Nu mai da tu lectii la nimeni ca nu te recomanda nimic asa de intelept. Ca antrenor, ai cistigat un titlu acum vreo 28 de ani.. Mai bine nu il cistigai ca ti s-a urcat la cap si de atunci esti maestrul retrogradarilor. Pentru noi, suporterii adevarati ai Universitatii Craiova, asa cum este si baiatul asta , Stoian, tu nu esti decit groparul fotbalului craiovean. "Domnule Cirtu luati initiativa" zicea Sandu Mirvea la o sedinta FRF la care au distrus clubul la care si tu ai jucat.. mai mult rezerva.. O fi Mititelu nebun, dar asta a bagat bani in clubul ala, pe cind tu si alte genii ca tine, ati furat pe rupte de acolo. Asa ca lasa-ne cu parerile tale de mare specialist, ca nu esti. Iar ca om.. vai de tine.

jedela
jedela  •  05 Martie 2019, 18:35

Nu o sa inteleg prea curand de ce naiba te duci sa lucrezi pt fcsb ca antrenor sau jucator, cand se vede destul de clar ca becali isi bate joc de toti . Omul asta este un *** in cel mai pur sens. A alege fcsb este un pas inapoi pt oricine...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează