FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA

VIDEO / EXCLUSIV Sorin Cârțu, la GSP Live după 6-1 cu Dinamo: „Noi am ratat obiectivul major”

Dinamo - CSU Craiova. Sorin Cârțu, președintele oltenilor, a intervenit la GSP Live după victoria de răsunet cu Dinamo, 6-1. +19   FOTO
Dinamo - CSU Craiova. Sorin Cârțu, președintele oltenilor, a intervenit la GSP Live după victoria de răsunet cu Dinamo, 6-1.

Articol de GSP - Publicat joi, 10 februarie 2022 23:43 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 23:43

Dinamo - CSU Craiova. Sorin Cârțu, președintele oltenilor, a intervenit la GSP Live după victoria de răsunet cu Dinamo, 6-1.

„În repriza a doua cu CFR și în meciul ăsta a fost exact Universitatea aia pe care o vrem toți. Eram favoriți cu Dinamo, dar 8 meciuri le-am pierdut, deși eram tot favoriți, iar pe teren nu a fost mare diferență în comparație cu ce s-a întâmplat în seara asta. Așa că suntem pățiți”, a spus Sorinaccio în direct.

Sorin Cârțu, la GSP Live după Dinamo - CSU Craiova 1-6: „Noi am ratat obiectivul principal”

Cârțu n-a uitat totuși că titlul, obiectivul de la început de sezon al oltenilor, a fost ratat:

„Cu atitudinea asta trebuie să mergem și pentru următoarele 5 partide din sezonul regulat. Trebuie să rămânem conectați la obiectivul de a intra în play-off, asta e realitatea, să o acceptăm, chiar dacă nu suntem de acord cu ea și am fi vrut mai mult. Există încă riscul să nu intrăm în play-off. Obiectivul nostru major a fost acela de a câștiga campionatul. Dar recunoaștem că nu mai aveam șanse și l-am schimbat pe parcurs”.

Întrebat despre situația critică a lui Dinamo, Cârțu nu empatizează cu rivalii din Ștefan cel Mare, dar face referire la interviul acordat de Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deține drepturile TV în Liga 1, pentru GSP.ro:

„Nu mă interesează situația lui Dinamo. Mi-e indiferent de ceea ce se întâmplă acolo. Dar din câte a lăsat de înțeles șeful televiziunilor, n-ar spune nu unei variante cu 18 echipe în Liga 1, cu play-off și play-out. Eu înțeleg și altceva în momentul în care faci o asemenea afirmație. A lăsat loc de interpretări”. Altfel spus, Cârțu n-ar fi mirat dacă mărirea numărului de echipe, de această dată de la 16 la 18, ar salva-o din nou pe Dinamo, așa cum s-a întâmplat și în 2020.

Cum stau Dinamo și CSU Craiova în clasament

Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - CSU Craiova

+15 FOTO

Citește și alte știri despre meciul Dinamo - CSU Craiova:

E oficial: Dinamo are cea mai slabă apărare din ISTORIA clubului!
Dinamo - CSU Craiova
E oficial: Dinamo are cea mai slabă apărare din ISTORIA clubului!
Ce nu s-a văzut la TV » Fanii lui Dinamo și-au înjurat jucătorul: „Pleacă odată de aici!”
Dinamo - CSU Craiova
Ce nu s-a văzut la TV » Fanii lui Dinamo și-au înjurat jucătorul: „Pleacă odată de aici!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
kuba
kuba  •  11 Februarie 2022, 11:22
Postat de george_br pe 11 Februarie 2022, 10:25

Agramatule, nu ratezi nicio ocazie sa te dai in stamba!:))

I-au dat drumul sefii :)))

robotucigas
robotucigas  •  11 Februarie 2022, 11:19

Săracul Cârțu a devenit ***, cred ca nu mai stie ce vorbește pe la tv. Pe bune cine-l mai ascultă pe acest om? Nu se implică, nu are treabă cu nimic, dar pălăvrăgește non stop. CSU este singura care nu au putut face un transfer, chiar au rămas fără bani? Chiar și academia care nu știu dacă mai termină campionatul ai făcut transferuri, la Craiova doar mințim suporteri. La Craiova trebuie sa aducem oamenii care vor binele echipei, frate nu știu ce a fost anul ăsta. Transferuri nu, dar vânzări da. La Craiova jucători nu sunt buni, dar la alte echipe ajută să câștige, iar alți dau goluri. Nu vi se pare ca vă bateți joc de această echipă? Înadins faceți asta sa nu îl depășiți pe Becali, sau care dracu este treaba aici. Bai pute rău toată treaba asta, iar Reghe a căzut prost aici. Dacă vreți doar sa creșteți copii, da atunci anunțați. Dar nu va bateți joc ca vreți sa luați campionatul cu ce aveți. Trebuie modificări multe, chiar și Ivan trebuie sa aibe o dublură bună, Ivan a ajuns puțin mai bun ca alți. Asta nu înseamnă că este super fotbalist. Sa fim serioși! Craiova se tine în gustavo și alți 2-3 jucători care și ăștia au perioade când merg și nu. Iubesc Craiova, dar din 2 echipe câte s-au făcut, amândouă fac mișto de suporteri. Amândouă sunt conduse de amatori! Sa câștige patroni este prioritatea la CSU, iar la Fcu echipa familiei, ăștia baga cât au apoi falimentează. Halal de echipe avem în Craiova!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kuba
kuba  •  11 Februarie 2022, 11:09
Postat de robotucigas pe 11 Februarie 2022, 11:05

Tu ești bine? Se pare ca tu nu prea ratezi nimic, unde intru tu ai comentariu. Și tu îi spui omului a agramat? Ști uni oamenii învață scoala vieți, învață cum să-și hrănească copii și familia. Alți învață să scrie și comentează aiurea aici. După mine are dreptate și el, dacă nu este el, atunci cine este de vină? Conducem noi clubul z vorbim noi cu patroni sa aducă ceva. Noi suntem niște ratați pentru eu, tot ce-i taie capul fac. Eu cred ca mulți alții, Cârțu ia banii de pomană doar pentru ca este fost jucător în Craiova Maximă. Pai da dragule, dar vino și cu o ideie, cu un jucător care ai vrea sa fie adus, ca doar ai ochi fiind și antrenor. Sa vorbim la televizor puteam toți, sa facem ceva este mai greu! Data viitoare nu te mai lua de oamenii, tu este cu milioane de mesaje peste ei. Este părerea lui la adresa conduceri, și nu la a lui mititelu. Vedeți de treaba ta și de Fcu a ta. Nu te băga în seamă peste tot. Se întâlnește munte cu munte, dar om cu om! Oamenii au dreptul la libera exprimare, tu în plus ratatule nu ai dreptul să interzici. Spun și eu asta. Cârțu consumă aerul degeaba la CSU, nu se implica, nu ajută. Pai sa ma ia dracu, vreau eu postul lui, sa vorbesc aberații pe la tv. Vrem muncă și nu vorbă!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează