FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Sorin Cârțu, noi „săgeți” către FCSB: „Îi felicit, prietenii lor s-au calificat”

Sorin Cârțu, președinte CS U Craiova
Sorin Cârțu, președinte CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 19:57 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 13:03

Sorin Cârțu (64 de ani), președinte CS Universitatea Craiova, nu o iartă pe FCSB pentru non-combatul cu CFR Cluj din finalul sezonului trecut, atunci când „feroviarii” s-au impus cu 2-0 și au făcut un pas important spre titlu.

„Sorinaccio” a lansat o serie de ironii spre FCSB, spunând că amărăciunea ratării calificării în playoff-ul Europa League a fost ștearsă de calificarea lui CFR, indicând către o prietenie între cele două echipe.

„Îi felicit pe FCSB, au avut și ei o reușită joi seara. Prietenii lor pe care au mizat ați văzut că s-au calificat. Au făcut o alegere bună când s-au gândit ei așa la ajutoare, cu prietenia pe care au avut-o cu CFR campionatul trecut. Amărăciunea necalificării a fost așa, compensată cu satisfacția pe care au avut-o că s-a calificat CFR”, a declarat Cârțu la „Digi Sport Special”.

„Știi cum e domnul Becali, e un tip credincios și știe ce înseamnă răzbunarea și trufia, sunt păcate care se pedepsesc”, a adăugat Cârțu, atunci când i-a fost sugerat că ceea ce a făcut FCSB a fost un răspuns pentru meciul dintre Craiova și Viitorul din sezonul 2016/2017, atunci când constănțenii au câștigat în fața unei echipe lipsite de experiență a oltenilor și ulterior au cucerit titlul. 

Sorin Cârțu: „Nu știm ce relații are cu FCSB?”

Întrebat despre transferurile făcute de FCSB de la Hermannstadt (Caiado și Karanovic) cu o zi înainte de meciul cu Slovan Liberec, precum și despre încercarea roș-albaștrilor de a aduce 4 fotbaliști de la Astra pentru aceeași partidă, Cârțu a spus:

„Pentru mine nu a fost o surpriză, nu știm cine acționează la Hermannstadt și ce relații are cu FCSB? Ce, FCSB nu a ajutat Astra când le-a dat bani împrumut? Era un gest retur, un revers la ceea ce făcuse și FCSB pentru ei. De ce s-a întâmplat doar cu echipele astea două și nu au sărit Sepsi sau Dinamo? Sunt niște relații...”.

Cum s-a terminat campionatul trecut... ne anunțau că nu se va termina niciodată prin birouri, dar până la urmă așa s-a întâmplat. Nu poți juca un meci Craiova - CFR ca pe un meci de Cupă - Sorin Cârțu, președinte CS Universitatea Craiova 

Alte știri din Liga 1:

FCSB. Mihai Stoica, surprinzător de sincer: „Mă rugam ca Dinamo să rămână în Liga 1”

Dusan Uhrin Jr., suspendat de Gaz Metan Mediaș! Cine va sta pe bancă la meciul cu Academica Clinceni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
prazburg1948
prazburg1948  •  26 Septembrie 2020, 21:42
Postat de mihai_bn pe 26 Septembrie 2020, 08:16

Cârțule, trebuia sa bateți pe CFR în ultima etapă la voi acasă și închideați gura tuturor. Atunci au jucat bărbații (CFR) cu plozii (CSU)! Ce-ați fi vrut? Să se dea toți la o parte șă să câștigați voi, FC PSD Craiova, titlul. Numa` gura e de voi, ***! Jucați mă fotbal și tăceți din gură. Atitudinea asta oltenească este cunoscută în toată țara: gură mare, fapte zero... BOSS!

Prostane, toti s-au dat laoparte ptr cfr. Hai, chiar astept sa-mi spuna cineva ca nu e adevarat!

pittt
pittt  •  26 Septembrie 2020, 11:29

Ce nu inteleg eu e care e motivul ofticii suporterilor CFR pentru declaratiile lui Cirtu. Cirtu nu a contestat calificarile CFR in cupe, jocul si valoarea CFR. Singurul motiv al declaratiilor a fost sicanarea lui Becali pentru comportamentul FCSB la meciul cu CFR si nu numai, sunt multe alte lucruri de "impartit" in disputele dintre Craiova si FCSB(Steaua), poate chiar de pe vremea cand CFR nici nu era in prima liga. Lasati-i sa-si regleze conturile intre ei, nu va amestecati acolo unde nu suteti parte in disputa.

firaldo
firaldo  •  26 Septembrie 2020, 09:43
Postat de remarque pe 26 Septembrie 2020, 08:37

PSDU Craiova e in forma, joaca bine. Poate ca o sa castige campionatul, desi mai e mult de jucat. Nu as fi crezut insa ca poate exista o tipologie de postac mai enervant decat postacul suporter al clonei. Laudaros, mandru, critic, doct, infierbantat. E bine ca se mai echilibreaza campionatul dar devine insuportabila gargara. Jucati bai fotbal, bateti tot si bucurati-va! Doar terminati cu postarile penibile.

Laudaros, mandru, critic, doct, infierbantat. ..tocmai ai descris suporterul oricărei echipe din România.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează