FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Bancu are COVID-19, dar CS U Craiova cere să fie lăsat să joace: „E pozitiv, nu bolnav! Am luat-o razna toți!”

FOTO: https://www.facebook.com/UCVOficial/
FOTO: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 07:23 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 12:16

Sorin Cârțu, președintele celor de la CS Universitatea Craiova, a confirmat că Nicușor Bancu (28 de ani) este jucătorul oltenilor care are coronavirus și a avut un discurs dur, criticând regulile impuse de protocolul dintre FRF, Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății. 

Oficialul oltenilor cere a jucătorii care au teste pozitive, dar sunt asimptomatici și se simt bine, să poată juca fotbal în continuare.

Bancu are COVID-19! Dar el este pozitiv, nu bolnav! În țara asta ați văzut cum se dau rezultatele... Spun că sunt 10000 de pozitivi. Păi spune-ne câți sunt bolnavi și câți rămân pozitivi. 

Așa e și cu Bancu. El nu are simptome. Toată lumea spune că dacă ai COVID nu trebuie să joci pentru că așa sunt comenzile! Am luat-o razna toți! Am înnebunit. 

Cei care sunt în izolare nu sunt bolnavi! Bolnavi sunt ăia care sunt în spital. Tot ceea ce se întâmplă e acoperit! Presa acoperă de asemenea. Să declare tot timpul cine e infectat și cine e bolnav.  Să joace fotbal Bancu! Dacă nu are simptome de ce il ții în izolare? Ăla care e în spital e bolnav. Eu am fost în spital (n.r- Sorin Cârțu a fost diagnosticat cu COVID-19) și de asta vorbesc”, a declarat Sorin Cârțu la emisiunea „Digi Sport Special”.

Ultimele cifre raportate de oficialitățile din România

  • Până pe 6 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 287.062 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).
  • În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 10.260 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 38.389 de teste au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 21.568 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 16.830 la cerere.
  • Până astăzi, 7.663 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat
  • În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 12.133. Dintre acestea, 1.001 sunt internate la ATI.

VIDEO Ionuț Stroe, despre revenirea suporterilor pe stadioane: „Nimeni nu se joacă cu sănătatea publică!”

Citește mai multe știri despre CS Universitatea Craiova:

ȘOC după Craiova - Chindia 0-1 » Cristiano Bergodi și-a anunțat demisia: „E 100%! Nu stau aici în ciuda sfinților”

CS Universitatea Craiova - Chindia Târgoviște 0-1. Postul lui Bergodi, țintit în direct, de un omolog din Liga 1: „Nu am trecut ca gâsca prin apă”

Prima reacție a Craiovei după demisia lui Cristiano Bergodi: „E treaba lui! Vor mulți antrenori să vină”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  07 Noiembrie 2020, 19:11

Initial am crezut ca e o declaratie a lui Bula Nistor.

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  07 Noiembrie 2020, 17:36

Dispare valoarea de la Craiova pe capete :))))

viforul
viforul  •  07 Noiembrie 2020, 15:55

Un individ venit din Dăbuleni și ajuns sa vorbească prin ziare! Cu o lipsa de inteligenta stranie, totala as zice , probabil se întreabă in fiecare seara in oglinda de ce costumul cu care e îmbrăcat are desenați pitici!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează