FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Sorin Constantinescu, poveste incredibilă cu un patron din Liga 1 în cazinou: „Stătea în spatele bodyguardului și zicea: «Pune pe 17, 12, 15! Eu am fost la biserică și am jurat că nu mai pun mâna pe jetoane!»”

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2022 14:25 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2022 15:54

Sorin Constantinescu, unul cele mai importante nume din industria cazinourilor, a fost invitat la GSP LIVE în această dimineață.

Fără să-i dea numele, Sorin Constantinescu, fost președinte al Asociației Cazinourilor din România, a povestit o întâmplare amuzantă cu un patron din Liga 1.

Omenește, FCSB e Steaua
editorial
Omenește, FCSB e Steaua

VIDEO Poveste amuzantă cu un om din fotbal la cazinou: „M-am jurat la biserică să nu mai pun mâna pe jetoane”

- Știu că nu povestiți decât întâmplări despre care presa deja a scris într-un fel sau altul. Vă propun o convenție. Să ne povestiți ceva în premieră, fără nume, legat de oamenii de fotbal.
-Da, am dat amănunte doar despre lucruri apărute deja. Ok, o întâmplare fără nume…Eram la Marriott și un om important din fotbal venea săptămânal. O dată, de două ori, de trei ori. Venea însoțit de gărzile de corp și când intra în cazino dădea uneia dintre gărzi o sumă, de obicei 50.000 de euro, să-i schimbe la casierie în jetoane. Garda schimba, îi dădea jetoanele și omul mergea la masă să joace.

- Juca la ruletă?
 - Da. Într-o zi, aceeași poveste. Vine, dă banii bodyguardului, ăsta schimbă în jetoane…Doar că în loc să-i dea jetoanele omului, bodyguardul se duce el la masă. Omul stătea în spatele lui și îi zicea: „Pune pe 17! Pune pe 12! Pune pe 15!”. Și am întrebat: „Domnule, ce s-a întâmplat?”. El zice: „Domne, am fost la biserică și am jurat că nu mai pun mâna pe jetoanel”.

- Omul era credincios. A câștigat? 
-Nu mai știu, dar era greu cu câștigul pe termen lung.

Citește și: 

Dezvăluiri senzaționale despre obiceiurile lui Gigi Becali din cazinouri: de ce a aruncat cu un scaun în geam + „Mi-a cerut să trec anumiți fotbaliști pe lista neagră”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
Baluba
Baluba  •  09 Noiembrie 2022, 07:44

becalul

popescu.dzn
popescu.dzn  •  08 Noiembrie 2022, 18:51
Postat de steaua.libera pe 08 Noiembrie 2022, 16:07

Eu stiu doar un om care e si mare credincios si fariseu in acelasi timp

Talpan

magic4ever
magic4ever  •  08 Noiembrie 2022, 16:12

E clar ca era razboinicul luminii:))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează