FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO Fostul fundaș de la FCSB taxează decizia clubului: „M-a surprins. Nu știu care au fost circumstanțele”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de , , - Publicat miercuri, 14 iunie 2023 08:03 / Actualizat miercuri, 14 iunie 2023 10:33

Sorin Ghionea (44 de ani), fost fundaș la FCSB, a comentat ultimele mutări făcute în Liga 1. 

Rapid l-a prezentat pe Iulian Cristea (28 de ani), iar Ghionea consideră că FCSB va regreta că l-a lăsat pe fundașul central să plece la rivală.

VIDEO Sorin Ghionea e categoric: „M-a surprins transferul lui Cristea la Rapid”

„Să sperăm că noul sezon va arăta la fel sau mai bine decât precedentul. Fiecare echipă încercă acum să-și acopere posturile deficitare. Să vedem și dacă vor reuși. Nu mereu fiecare transfer e reușit. 

Iulian Cristea a fost un jucător foarte important pentru FCSB. M-a surprins plecarea lui. Nu știu care au fost circumstanțele în care a plecat. A avut multe reușite la FCSB. E un jucător foarte bun, își făcea treaba foarte bine. Restul lucrurilor mă depășesc, le știu doar cei care au renunțat la serviciile lui. E foarte bine că a ajuns la un club important. Nu a avut o accidentare ușoară, dar a revenit”, a declarat Sorin Ghionea.

Băluță trebuie să îmbrace cu mândrie tricoul FCSB și să aibă rezultate. Trebuie să se pună în slujba echipei. 

- Sorin Ghionea

Mă bucur că am ales acest club de tradiție din țară și sper să facem performanță împreună. Sunt mândru de faptul că am primit această ofertă. Vin de la o rivală, dar acum îmi doresc să dau totul pentru Rapid. E o atmosferă deosebită în Giulești, un public foarte frumos care te face să ți se ridice părul de pe mâini.

- Iulian Cristea

Citește și: 

Fostul coechipier îl sfătuiește pe Chiricheș să nu vină la FCSB: „Nu văd care ar fi logica”

Rapid a pus ochii pe Joonas Tamm » Cum au decurs negocierile

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
oase92
oase92  •  14 Iunie 2023, 13:37

De acord cu Dl. Ghionea. Cred că stafului fecesebiștilor le-a luat Dumnezeu mințile. Zici că acum au intrat în fotbal. Deciziile lor sunt absolut de neînțeles. Când de 8 ani n-ai mai luat titlul trebuie să-ți pui întrebările ”cine greșește, unde greșește și cum se pot evita greșelile făcute, pe viitor”. Important e să găsești răspunsurile corecte. În conducerea FCSB, deocamdată, nu e cazul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează