FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Sorin Paraschiv: "Lăcătuş ar trebui să stea la Steaua 10-15 ani, la fel ca în Anglia"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 decembrie 2008 00:00

Mijlocaşul lui Rimini, Sorin Paraschiv, crede că Marius Lăcătuş ar trebui lăsat să antreneze Steaua 10-15 ani, la fel ca în Anglia.

"Marius Lăcătuş a revenit într-un moment în care campionatul e întrerupt. Eu l-aş vedea ani mulţi pe banca Stelei, făcînd treabă bună. La noi se dau antrenori afară după cinci etape. Lăcătuş ar trebui să stea ca în Anglia, 10-15 ani pe banca Stelei. Trebuie să fie răbdare", a spus Sorin Paraschiv la GSP TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  29 Decembrie 2008, 23:22

Lacatush ar trebui sa fie pe banca Stelei precum Sir Alex Ferguson la Manchester United. Ma uitam pe Eurosport si vedeam ca la inceput Manchester cu Sir Alex pe banca, echipa o ducea rau de tot a rata campionatul, cupa Angliei totul !! Si nu a fost dat afara...Becali lasa`l pe Lacatush sa imbatraneasca la Steaua ca e antrenor bun si`si iubeste echipa mai mult decat alti antrenori !! HAI STEAUA !! HAI LACATUSH !!

 •  29 Decembrie 2008, 21:15

are dreptate Paraschiv....

 •  29 Decembrie 2008, 21:12

Ar fi super daca Votcatus ar sta 10 ani ... Steaua ar ajunge in Divizia Onoare ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează