FOTBAL  »  Superliga  »  CRITICI

Soţia lui Cornel Dinu: "Ce caută Borcea, cu buteliile lui, în fotbal? Sau Becali, care juca alba-neagra în Germania?"

Cornel şi Silvia Dinu Foto: Mediafax, via Adevărul
Cornel şi Silvia Dinu Foto: Mediafax, via Adevărul

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 09 august 2011 10:10

Soţia lui Cornel Dinu, Silvia, a acordat un interviu revistei Q Magazine, în care a vorbit în premieră despre viaţa alături de administratorul delegat la lui Dinamo şi despre oamenii din anturajul acestuia.

despre Dinamo: "Eu mă crucesc când văd cine decide, de ani întregi, la o echipă ca Dinamo. Ce caută Borcea, cu buteliile lui, în fotbal? Sau Becali (n.r. - Giovanni) care juca în Germania alba-neagra?"

despre Cristi Borcea: "Nu este adevărat că l-a adus Cornel la Dinamo. Pe Borcea l-a adus Cico Dumitrescu, care era secretar de stat la Interne. Rolul lui era să facă Loteria Americană. Asta însemna că, atunci când vindea biletul pentru meci, cel care cumpăra era obligat să ia şi un bilet pentru loterie. Aşa a ajuns Cristi Borcea la Dinamo. Păi, vine într-o zi, mă întâlnesc cu Borcea şi îmi spune: „Ştiţi, doamna Silvia, eu am făcut şi facultate!". L-am întrebat: „Ce facultate?". Nici nu ştia cum se numeşte. Şi spun: „Nu te duci şi tu la examene?". Mi-a zis: „E, doamna Silvia, ce să mă duc, trimit carnetul cu caşcavalul în el şi la revedere!".

despre Mircea Lucescu: "Noi nu avem nimic cu el, deşi toată lumea spune că Mircea şi Cornel sunt certaţi. Acest scandal dintre ei l-a inventat Chirilă. Lucescu era la Hunedoara, Cornel voia să-l aducă în Bucureşti, dar Ministerul de Interne s-a opus. Atunci, Ioan Chirilă a zis că cel care nu doreşte, de fapt, este chiar Dinu. Lucescu a făcut totuşi odată o mică „găinărie" la adresa noastră, pe vremea lui Ceauşescu. Cornel era în Italia cu Dinamo, şi a dat un interviu la „Gazzetta dello Sport" şi a spus că la noi nu se dau bani la jucători ca în Vest, că nu au aşa condiţii...Şi el a adus ziarul în ţară, l-a tradus, şi l-a trimis la ministru. Dar Cornel nu i-a făcut scandal. Şi-a asumat ce a declarat"

Cristi Borcea şi Ioan Becali nu au vrut să comenteze declaraţiile Silviei Dinu. "Dinu nu e doar omul care m-a adus în fotbal, ci şi idolul meu. Sunt afectat profund de situaţia sa şi a familiei. Nu am ce să comentez la vorbele soţiei sale, care este şi ea foarte bolnavă. Oamenii pot spune multe la supărare", a comentat Cristi Borcea.

"Nu mă deranjează ce a zis doamna Silvia pentru că este o femeie simpatică şi o respect foarte mult. Îi doresc multă sănătate şi ei, şi lui Cornel", a declarat şi Ioan Becali, pentru sursa citată.

Silvia Dinu este momentan forţată să folosească un scaun cu rotile pentru deplasare: "Aştept să-mi termine odată proteza şi să pot merge din nou pe picioarele mele, să conduc maşina, să mă plimb în voie. Să redevin cea care am fost cu puţin timp în urmă. Până atunci însă, sunt nevoită să merg în scaun. Am un copil care s-a însurat, vrem să ne facă nepoţi. Nici eu, nici Cornel nu ne gândim la sfârşit. Suntem amândoi foarte optimişti şi sperăm, cu ajutorul lui Dumnezeu, să trecem peste toate aceste necazuri.".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
haxor
haxor  •  13 August 2011, 03:43
Postat de rsn pe 09 August 2011, 10:35

sa aiba grija dna silvia ca daca se enerveaza giovanni "o face de la brau in jos' =)))). si alba-negristu' asta se enerveaza cam des ....

...crezi ca mecla creponata a lui Becali o scuipa si pe ea!? :-))

haxor
haxor  •  13 August 2011, 03:41
Postat de cordos_eu pe 09 August 2011, 13:59

aflam lucruri interesante... cica Giovanni juca alba-neagra prin Germania! neam de interlopi si de zigani acesti machedoni

astia fac pariu ca au frecat si barbati pe acolo ptr bani :-)))))))))))))))))))))

haxor
haxor  •  13 August 2011, 03:36

Felicitari doamna pentru aceasta replica...!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează