FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL MORȚII LUI EKENG

Soția lui Ekeng e șocată de dezvăluirile GSP și vine de urgență în România: "Oh, merde! Leșin de durere! Ce oameni, l-au lăsat să moară din cauză că era negru"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 10:25

Văduva lui Patrick Ekeng, Nathalie, va veni de urgență în România, după ce a aflat din Gazeta Sporturilor că asistentul de pe Ambulanța Puls care i-a transportat soțul la spital l-a înjurat pe camerunez.

Din informațiile obținute de GSP, ar fi vorba de o convorbire înregistrată de oamenii legii, care ascultau telefoanele medicilor și telefoanele personalului de pe ambulanța PULS, în care asistentul Ștefan-Răzvan Badea s-a exprimat astfel: "Bag p**a în fața lui de negru și în gura lui, mă doare în p*** că a murit", deranjat de amploarea luată de caz în presă și expunerea echipajului PULS.

La auzul acestor cuvinte, Nathalie a anunțat pentru Libertatea că va veni în România: "Oh, merde! Asta înseamnă că l-a lăsat să moară din cauza că era negru?! E foarte trist, regretabil. Mă doare inima, leșin de durere când mă gândesc la acele momente ale suferinței lui Pat al meu și aflu despre răutatea personalului care lucrează la București. Cum ar fi ca și eu să vorbesc așa cu pacienții pe care îi îngrijesc aici, la Le Mans?

Aveam de gând să vin la București peste două săptămâni, dar acum caut bilet, vreau să ajung de urgență. Aș vrea să-l privesc în ochi pe cel care a avut tupeul să spună acele nenorociri… Tot ce vreau este să mă asigur că procesul se desfășoară corect. O să iau legătura și cu cineva de la Dinamo".

Cazul morții lui Ekeng

TRASEUL DOSARULUI

  • 7 mai 2016 - s-a deschis dosar penal in rem pentru moarte suspectă
  • 6 iulie 2016 - Mihaiela Duță a fost audiată de procurorii de la Parchetul Capitalei
  • 7 ianuarie 2018 - s-a încheiat expertiza
  • 8 februarie 2018 - medicul Duță a fost trimis în judecată
  • 12 septembrie 2018 - dosarul iese din camera preliminară și trece pe sală
  • 26 septembrie 2018 - Mihaiela Duță e așteptată în fața instanţei Judecătoriei Sectorului 2

CUM A MURIT EKENG

Pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo - Viitorul 3-3, Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon la scurt timp după ce a intrat pe teren. Ambulanța Puls aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca un cadru medical să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator. Acesta a decedat la spital. În urma autopsiei s-a constatat că jucătorul camerunez, 26 ani, a decedat din cauza unei probleme cardiace. 

Citește și:

CAZUL EKENG / STUPOARE la audieri! Asistentul care l-a dus pe Ekeng la Spital, despre fotbalistul decedat: "Bag p** în fața lui de negru, mă doare în p** că a murit!"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
alenb
alenb  •  10 Ianuarie 2019, 13:32

Binenteles ca i-a aruncat-o la fileu sa joace cartea rasismului. In curand o sa ne bage un cip in creier sa vada daca gandim cumva cuvantul "negru", deja convorbirile private nu mai sunt private, sa ne bage si camera de supraveghere in toaleta ))).

vladutz13
vladutz13  •  10 Ianuarie 2019, 13:20
Postat de firaldo pe 10 Ianuarie 2019, 11:29

Atat a inteles si aia,ca l-au lasat sa moara ca e negru,domnilor de la gsp...nu-i faceti o oferta sa se faca ziarista la dvs ca sta cu logica exact ca dvs.

Observa ca din articol nu se vede cum s-a pus problema in dialogul cu ea, nu stim cum i-au citat ce a zis asistentul, cum au explicat, e cancanism in toata situatia. Nu cred ca e cazul sa criticam tocmai victima tragediei. I-au lasat sotul sa moara, asta e clar, oameni mai competenti probabil ca-l salvau.

vladutz13
vladutz13  •  10 Ianuarie 2019, 13:18

Eh, nu inseamna nici pe departe lucrul asta, iar jurnalistul care i-a spus lucrurile astea ar fi trebuit sa aiba mai mare grija. Vorbim aici de un asistent incompetent... care si daca voia sau nu, oricum era incapabil sa faca ceva. Aici trebuie raspundere penala si pt sefi de la PLUS care l-au angajat si trimis acolo dar mai ales pentru doctorita. Cred ca a devenit evident pentru toti ca baiatul asta a murit cu zile, o rusine pentru tot fotbalul romanesc si de fapt pt sistemul nostru medical.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează