FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Spaima Moldovei » Ianis Hagi a marcat pentru a șaptea oară în Liga 1 împotriva echipelor din Moldova

Articol de - Publicat luni, 29 octombrie 2018 09:16

Hagi jr. și-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor, în partida disputată sâmbătă cu FC Botoșani, și-a reușit cel de-al treilea gol împotriva echipei antrenate acum de Costel Enache.

Ianis a punctat pe finalul meciului, de la 11 metri, pentru 2-0, după ce a tras în forță cu stângul pe sub portar. "Așa am simțit să trag, nu e prima dată. Până acum, acesta este sezonul în care marchez cele mai multe goluri. De când m-am întors acasă, odată cu maturizarea, au venit şi golurile şi pasele de gol. Sunt fericit pentru victorie pentru că veneam după eșecul din partida cu Sepsi", a spus Ianis.

Chiar dacă are trei goluri împotriva celor de la Botoșani, victima preferată a lui Ianis e Poli Iași, formație pe care o va întâlni marți, în "optimile" Cupei României. Fotbalistul care a împlinit acum câteva zile 20 de ani a punctat de 4 ori în poarta formației din Copou și e principalul favorit al caselor de pariuri să o facă și în duelul de mâine, cota 3,00.

"E importantă victoria pentru că era un meci important. Mă bucur pentru Voduț că a marcat, am pus presiune, dar ne-a fost greu în fața unei echipe arțăgoase. Lui Ianis îi place Moldova, speră să joace bine şi la Iaşi, dar trebuie să-i țin pe toí cu picioarele pe pământ!" a fost concluzia lui Gică Hagi.

CARACTERIZARE » "Eu am fost Messi, Ianis e Cruyff!"

Hagi a declarat că Ianis a fost comparat cu diverşi fotbalişti, dar el crede că fiul său seamănă cu Johan Cruyff. "E acelaşi tip de jucător cum a fost Cruyff: cu ambele picioare, subţire, inteligent, multă personalitate. Are joc de ambele picioare, uşor-uşor se formează şi fizic, ajunge să aibă şi fizic pentru că la început cu toţii aţi reclamat acest lucru. Uitaţi-vă pe internet să vedeţi că seamănă foarte mult! Acum rămâne ca el să confirme în viitorul apropiat, să devină acelaşi lider aşa cum a fost Cruyff. Messi nu putea să fie, că am fost eu, el e altcineva, nu seamănă cu mine. El folosește ambele picioare, aşa că îl putem pune în categoria cealaltă" a fost caracterizarea lui Gică.

"Ianis este un băiat care iubeşte fotbalul şi se dedică 24 din 24! Avem nevoie de astfel de băieţi, pentru că în ultimul timp nu a mai apărut niciun jucător cu o asemenea personalitate, care să-i capaciteze pe ceilalţi din jurul lui"
Mircea Lucescu, antrenor naționala Turciei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
instigatorul
instigatorul  •  29 Octombrie 2018, 15:49

Inainte de penalty ul de la Botosani a fost offside , dar nu ne mai complicam cu detaliile . Bine ca a dat ăsta gol .

1442432749389929
Marius Velcovici  •  29 Octombrie 2018, 14:59

***. Are 90 % din goluri date din penalty , el poate sa sperie pe cineva doar daca se uita in oglinda

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  29 Octombrie 2018, 13:03

"Spaima Moldovei"?!!! Cred ca toata lumea e speriata pe-acolo cand apare Ianis Hagi, nu? :) Voi duceti gazetaria la cel mai scazut nivel posibil! Sunt absolut jenante titlurile pe care le puneti!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează