FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Spaniola le-a venit de hac! Ce a apărut azi pe pagina de Facebook a lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2020 17:18 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 17:53

Dinamo a vrut azi să-l sărbătorească pe unul dintre conducătorii spanioli veniți în cadrul clubului după ce echipa a fost preluată de Pablo Cortacero, dar pe pagina de Facebook a clubului a apărut o gafă amuzantă.

„La mulți ani, Tomás Rodriguez Ayudante!”, a fost mesajul postat azi de Dinamo pe Facebook pentru a sărbători aniversarea directorului adjunct al Academiei Dinamo, care azi împlinește 55 de ani, Doar că spaniola le-a dat bătăi de cap dinamoviștilor.

Numele oficialului „câinilor” este Tomas Rodriguez Diaz și este angajat la club din septembrie 2020. Cuvântul „ayudante” poate fi tradus ca „asistent”, „ajutor” sau „adjunct” și reprezintă funcția pe care ibericul o are în cadrul Academiei Dinamo și nu numele acestuia, așa cum apare în postarea lui Dinamo.

Spaniola le-a venit de hac! Ce a apărut azi pe pagina de Facebook a lui Dinamo
Tomas Rodriguez este specializat în fotbalul juvenil, lucrând în 2016 și 2017 la Granada. Este licențiat în economie și în Analiză Tehnică șI Scouting.

VIDEO Constantin Anghelache știe tot ce mișcă la Dinamo: „Am auzit un cancan care poate fi adevărat"

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

El e noul #9 al lui Dinamo » Preia tricoul făcut celebru de Dumitrache, Cămătaru, Răducioiu și Niculescu

Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, despre 3 mari probleme ale clubului: „Vom avea vești în curând despre asta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  13 Octombrie 2020, 10:54

Cat despre restante ....Plateste Marcel Velea ...doar a garantat pentru ei !

Silvio
Silvio  •  13 Octombrie 2020, 08:04
Postat de creeperno pe 12 Octombrie 2020, 22:36

Bagati stire cu restantele financiare. Sau se platira si nu mai postati cucu?

Nu se platira nimic deocamdata, vezi articol pe prosport. Se cauta imprumuturi de la banca, dupa ce initial s-au imprumutat sa plateasca chiria stadionului pentru partida cu UTA. Din pacate pentru voi, nu stiu cum veti supravietui pana la iarna, era prea frumos ca sa fie adevarat.

creeperno
creeperno  •  12 Octombrie 2020, 22:36

Bagati stire cu restantele financiare. Sau se platira si nu mai postati cucu?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează