FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

FOTO Spectacol la lansarea noului echipament al Craiovei » Cum arată noile tricouri ale oltenilor

FOTO: Facebook @UCVOficial
FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de - Publicat vineri, 08 iulie 2022 17:50 / Actualizat vineri, 08 iulie 2022 17:55

CS Universitatea Craiova își lansează mâine, în stil mare, tricoul oficial pentru sezonul 2022/2023. Evenimentul va avea loc în fața Universității din Bănie, acolo unde s-a sărbătorit și câștigarea Cupei României 2021, vara trecută.

Împreună cu partenerul tehnic Puma, Universitatea Craiova își va lansa oficial tricoul de joc pentru sezonul 2022/2023, mâine, 9 iulie, începand cu ora 21:00, printr-un show special. Un spectacol de sunet și imagine mapping 3D, proiectată pe fațada Universitătii din Craiova. 

Fernando Varela a semnat! Unde a ajuns fundașul dorit de FCSB și CS Universitatea Craiova
TRANSFER
Fernando Varela a semnat! Unde a ajuns fundașul dorit de FCSB și CS Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova își prezintă noile tricouri

Săptămâna lansării a debutat cu campania de pre order a tricoului, încheiată cu acordarea a două premii celor ce și-au comandat în avans tricoul oficial. Vor fi doi câștigători care vor primi, la fiecare lansare oficială, tricoul oficial de joc pe viață.

Spectacol la lansarea noului echipament al Craiovei » Cum arată noile tricouri ale oltenilor
CS Universitatea Craiova va avea haine noi

Pentru cei care s-au abonat s-a făcut o altă campanie, "Câștigă un tricou pentru leuțul tău" . Vor fi 11 tricouri rezervate copiilor abonaților, pe care aceștia le vor primii în seara lansării. Pe 15 iulie, înaintea meciului cu Sepsi, ei se vor putea fotografia pe stadionul "Ion Oblemenco".

VIDEO Sorin Cârțu, declarații la prezentarea lui Laszlo Balint la CSU Craiova: „Am făcut alegerea potrivită, și-a lăsat amprenta la UTA Arad”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Mihai Stoica a început ironiile la adresa Rapidului înainte de derby-ul din Giulești : „Am o rolă nouă de leucoplast și vreau să o folosesc”

FCSB și-a prezentat echipamanetul pentru noul sezon: „Cel mai frumos din ultimii 30 de ani!” + Sigla Peluzei Nord, prezentă pe tricouri

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (32)
zicsieu
zicsieu  •  12 Iulie 2022, 20:22
Postat de 1.fcu pe 08 Iulie 2022, 18:32

Ce pijamale hidoase bleaaaah

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zicsieu
zicsieu  •  12 Iulie 2022, 04:33
Postat de 1.fcu pe 08 Iulie 2022, 18:32

Ce pijamale hidoase bleaaaah

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pittt
pittt  •  10 Iulie 2022, 12:58
Postat de prazberg pe 10 Iulie 2022, 07:00

Manele-manele iarasi si din nou =)) tu nu contezi Georgino, esti un troll obez din cate am auzit. Eu imi vad de educatia mea, de echipa mea si de ale mele. In schimb, tu, super-mega-educatu' de la Malu Mare te bagi in seama pe articolele noastre fiindca esti invidios si gelos. E foarte usor sa-ti vezi de ale tale, dar nu, tu, super-mega-educatu' preferi sa trollezi fiindca la asta se rezuma trista ta viata.

Georgică intră pe articolele noastre doar ca să poată să discute și el despre o echipă adevărată. Despre FCU și familia Mititelu ce ai vrea să vorbească? Pe articolele lor sunt aceleasi manele puerile, rupte de realitate, de ani de zile, învățate pe de rost, pe care și le spun unul altuia și se felicită între ei pentru cât de bine gândesc și cât de deștepți sunt..

Vezi toate comentariile (32)
Comentează