FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Spectacol Old School » Amical spumos între foştii dinamovişti şi suporterii grupării din Ştefan cel Mare

Articol de - Publicat duminica, 01 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 31 mai 2014 22:58

Fanii lui Dinamo au jucat un amical cu o echipă formată din mai mulţi "clasici" ai echipei din Ştefan cel Mare. Mateuţ şi compania au învins fără drept de apel echipa suporterilor, 10-5.

Fanii "cîinilor" s-au refugiat în amintirile glorioase ale generaţiilor trecute, pentru a mai uita de supărările provocate de insolvenţă şi excluderea din Europa. Formaţia suporterilor dinamovişti a organizat un meci amical vineri cu o echipă formată din mai mulţi jucători emblemă pentru clubul din Ştefan cel Mare.

Pe terenul "Piţi Varga" s-au strîns unele dintre cele mai sonore nume ale "cîinilor" din ultimii 15 ani. Dorin Mateuţ, Florentin Petre, Claudiu Niculescu, Marius Niculae, Florin Bratu, dar şi actualul director general Ionel Dănciulescu au arătat că fotbalul nu se uită niciodată.

Idolii tribunelor au învins cu scorul de 10-5 echipa suporterilor, în aplauzele fanilor de pe margine, care au cîntat, au aprins fumigene şi au scandat numele favoriţilor. Pentru Dinamo Old-Boys au marcat Mateuţ (3), M. Niculae (2), Niculescu (2), Fl. Petre, Bratu şi masorul primei echipe, Valentin Toma.

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO

PCH reprezintă România
Echipa fanilor care a jucat în amicalul cu gloriile clubului va reprezenta România la EUROFAN, întrecere ce strînge laolaltă echipe de suporteri ai diverselor cluburi din Europa. Competiţia se desfăşoară anual la Lvov, Ucraina. Suporterii dinamovişti chiar au reuşit să cîştige în 2012.

Atac la contestatari
Antrenorul secund al "cînilor", Dorin Mateuţ, a comentat ironic la adresa contestatarilor echipei din Ştefan cel Mare: "Este mare păcat că nu vom evolua în Europa. Totuşi avem satisfacţia că la începutul sezonului toţi ne vedeau ca grădina fără zarzavaturi, fără nici o şansă de reuşită. Acum, uite că grădina a dat roade şi am reuşit o performanţă frumoasă."

Nuntă în Ştefan cel Mare
Dinamoviştii au şi motive de bucurie. La sfîrşitul săptămînii viitoare, Ştefan Bărboianu, fundaşul "cîinilor", se căsătoreşte. La nuntă va participa toată echipa, antrenorul principal Flavius Stoican chiar întrerupîndu-şi vacanţa din Spania pentru a participa la eveniment.

Muzeu închis
Dinamoviştii au inaugurat muzeul oficial al clubului cu mult fast, dar la doar cîteva săptămîni de la deschiderea oficială muzeul este închis. Fanii dinamovişti nu pot vedea medaliile şi trofeele expuse pentru că în momentul de faţă nu există angajaţi nici paznici şi nici ghizi care să prezinte exponatele.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Iunie 2014, 02:24
Postat de anthony.p pe 01 Iunie 2014, 19:11

deci daca ati obtinut un trofeu lumea trebuie sa inchida ochii la magariile facute in favoarea voastra si sa infiereze magariile celor care n-au obtinut... sau cum?!

iti pierzi vremea cu indivizi de teapa aluia, marc anthony..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Iunie 2014, 02:23

frumos. un articol frumos despre dinamo. felicitari sincere.

fangigi
fangigi  •  03 Iunie 2014, 11:23
Postat de mbd555 pe 01 Iunie 2014, 19:03

Tot incerci sa gasesti comparatii "si voi n-ati luat bataie" "lacatus a dat putine goluri" etc. DIn perioada aia a ramas ceva de pe urma echipei Steaua, o cupa a campionilor europeni, care nu cred ca o va mai castiga vreo echipa din Romania in urmatorii 20 de ani cel putin.

ete partz, competitia aia s-a si desfiintat!:)))

Vezi toate comentariile (60)
Comentează