FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB.

FCSB. Speranța lui Dan Udrea pentru 2021: „Gigi Becali să își respecte promisiunea. AMIN!”

Articol de - Publicat marti, 05 ianuarie 2021 15:01 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 15:19

Gazeta Sporturilor a deschis prima ediție a lunii ianuarie cu o dezbatere amplă despre provocările anului sportiv 2021. Analiza poartă semnătura lui Dan Udrea, jurnalist GSP cu peste 20 de ani experiență în presa de sport.

Speranța lui Dan Udrea pentru 2021: „Gigi Becali să își respecte decizia de retragere din viața publică”

În septembrie 2020, atunci când a anunțat că vrea să dispară din viața publică și să nu mai răspundă apelurilor televiziunilor, Gigi Becali a fost privit cu neîncrederea pe care a tot cultivat-o în anii în care a mai făcut astfel de promisiuni-amenințări. Și totuși, de această dată s-a ținut de cuvânt. În cele 4 luni scurse a tăcut, n-a mai ieșit în prim-plan, ceea ce s-ar putea să fie principala explicație pentru parcursul bun al FCSB-ului.

Nu pentru binele echipei pe care o patronează îmi doresc ca Becali să continue și în 2021 atitudinea din septembrie - decembrie 2020, ci pentru binele, confortul și sănătatea noastră, a tuturor. Ca oameni, ca țară, ca societate care a evoluat, puțin, însă a făcut-o, față de anii '90. De ce mi se pare nesănătos ca Becali să aibă apariții publice? Iată câteva pasaje din intervenția pe care a avut-o în chiar ziua de Crăciun, la România TV:

Se apropie vremurile de Apoi. Dracul își face mendrele. Oameni de știință, câștigători de Premiu Nobel, spun că virusul ăsta a fost creat. L-au creat oamenii cu care colaborează dracul. El a interzis Biserica, dar Dumnezeu e mai puternic și a zis «Îți dau opreliște. Nu mai vezi mall-uri, închid barurile unde sunt droguri și curvăsăraie, iar Bisericile, pe care le-ai vrut închise, le țin deschise!». A făcut Dumnezeu minune. Biserica Ortodoxă a spus «Un potir și o linguriță la Împărtășanie» și nu a zis nimeni nimic! Dracii au încercat, dar nu s-a putut. A zis «Vă las să cutremurați corabia puțin». Dar atât! Bine că nu mai sunt cluburile. La revedere cu drogangiii, băuturile și curvăsăreala. Lumea vine la Biserică. Îți dai seama ce bucurie a adus pandemia asta? Cea mai mare bucurie a adus asta
- Gigi Becali

Asemenea elucubrații pot fi stopate doar dacă cel care le emite decide să se oprească. De ce doar el? Fiindcă trăim într-o societate liberă, care garantează libertatea de exprimare, și-atunci nimeni nu poate și nici nu are voie să-i închidă gura lui Becali, în ciuda aberațiilor pe care le spune. În plus, presa va fi mereu interesată de astfel de apariții.

Motivul? Publicul, deși susține că dezavuează ieșirile lui Becali, efectiv devorează orice declarație a lui. Exemplu recent: știrile cu rafala de declarații aiuritoare din Ajunul Crăciunului au generat un vârf de trafic pe site-uri, în timp ce televiziunea care le-a găzduit a făcut record de audiență!

Așadar, n-ar fi rău ca 2021 să fie anul în care Gigi Becali ne scutește. Măcar puțină relaxare psihică să avem după ce dracii ne-au cutremurat corabia! Noroc cu Dumnezeu că ne-a adus pandemia... AMIN! 

Citește AICI toate cele 10 teme de discuție lansate de Dan Udrea în Gazeta Sporturilor

VIDEO Dennis Man, despre absența lui Gigi Becali de la TV și cum a învățat să treacă peste critici „Cred că vede și dânsul asta!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Paradoxul Man » Jucătorul momentului în România, investiție imposibilă pentru Occident: prea bătrân, prea scump și fără meciuri tari. Cât cere de fapt Becali

EXCLUSIV. Gigi i-a șocat și pe arabi! Pretenția de ultralux la transferul lui Moruțan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  05 Ianuarie 2021, 19:42

Buna dorinta, sper sa se indeplineasca! Si eu sper sa vina jurnalisti sportivi noi care sa isi faca meseria, nu ca .._ chiar daca are 20 de ani in jurnalism, si gigi se lauda cu multi ani in fotbal.

1163612250325735
Florin Tiron  •  05 Ianuarie 2021, 15:50
Postat de Florin Tiron pe 05 Ianuarie 2021, 15:43

Gigi se schimba asa cum ati facut-o si voi. Da click pe link si vezi ce spuneati voi pe 26 septembrie 2013. *** Iliescu a spus ca in Romania este "capitalism de cumetrie" asa si voi ati inventat "deontologia de cumetrie." Marche.

Linkul nu continea limbaj vulgar sau injurios. Pentru cei interesati cautati pe google: AnaMaria Prodan GSP interzisa, dati pe imagini si acolo veti vedea o poza cu prima pagina GSP din septembrie 2013, unde marii deontologi spuneau ca Anamaria Prodan nu va mai fi data niciodata in acest ziar.

roja.azul76
roja.azul76  •  05 Ianuarie 2021, 15:48
Postat de gazzaev.lewis pe 05 Ianuarie 2021, 15:40

Eu sper sa-si respecte promisiunea Florin Talpan.... sa eradicheze fecesebismul si pe fc fcsb! :))))

Promisiunea a fost facuta intr-un grup restrans: el, Hitler, Stalin, Napoleon si...nea Nicu! Tu de unde ai aflat?:))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează