FOTBAL  »  Superliga  »  LEGENDĂ

Spovedania lui Pițurcă, după ce a împlinit 61 de ani: "Am și eu sentimente, chiar dacă lumea mă acuză că nu le-aș fi avut vreodată. Dumnezeu m-a binecuvântat"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2017 17:09

Victor Pițurcă a împlinit astăzi 61 de ani, la doar o zi distanță după ce Steaua a aniversat 31 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni.

Fostul jucător legendar al roș-albaștrilor a rememorat o întâmplare petrecută în seara în care Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni și crede că lumea l-a catalogat greșit de-a lungul anilor. 

"Deși lumea mă poreclise «Satana» și chiar eu aveam numărul 666 la mașină, consider că Dumnezeu m-a binecuvântat de-a lungul carierei. Nu cred că a fost coincidență că am luat Cupa Campionilor Europeni în seara de 7 mai 1986, exact când mă pregăteam să le fac cinste colegilor de ziua mea.

Nu cred că a fost coincidență nici că atunci când s-a născut Alex, fiul meu, eram în cantonament în Italia, iar eu m-am gândit să-i fac cadou un tricou. Al cărei echipe credeți? Al Barcelonei!

Așa că am și eu sentimentele pe care alții mă acuză că nu le-aș fi avut vreodată", a spus Pițurcă, informează radiosport1.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  09 Mai 2017, 12:22

Deci daca i-a luat lu' fi-su un tricou cu Barcelona....inseamna ca are sentimente si e binecuvantat de Dumnezeu? Piturca e genial.. ne bate la logica pe toti.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  09 Mai 2017, 10:32
Postat de andy_2008 pe 08 Mai 2017, 18:30

Are omul sentimente cu carul,dar nu si recunoaste baiatul facut cu vita pardon Vica.E si nostalgic a pus umarul la distrugerea Craiovei se bucura de Steaua etc... ,clar are la sentimenteeeeeee!!!!!!

Eşti neinformat...UCva a distrus-o Mititelu, care nu-şi plătise jucătorii şi de 9 luni ! Piţurcă l-a sfătuit să-l vândă pe Florin Costea (4 mil. E, zicea AM), convinsese Ford să investească în Club etc. Mititelu a vrut să-l înşele şi nu i-a mers cu Piţi, deşi nu ştiu dacă acesta a reuşit să-şi recupereze salariile neprimite şi împrumutul pe care i l-a dat...Altceva : Piţi a dat banii cu care s-a ridicat biserica din satul lui.

fangigi
fangigi  •  08 Mai 2017, 20:17

Pe cine vrei sa inpusti satana?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează