FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

OFICIAL Rapid a confirmat data inaugurării noului stadion Giulești: „Meci cu frații noștri” + Avertisment: „Sigur veți fi suspendați”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 10:43 / Actualizat joi, 17 martie 2022 12:50

Rapid a anunțat oficial că noul stadion Giulești va fi inaugurat pe 26 martie. Clubul alb-vișiniu va juca un amical cu Poli Timișoara.

Modernizat pentru EURO 2020, noul stadion al Rapidului va găzdui la finalul lunii martie, pe 26, un meci amical cu Poli Timișoara, echipă din Liga 2, galeriile celor două formații fiind înfrățite.

Se inaugurează stadionul Rapid. Cum pot ajunge fanii la meci

Pentru moment, clubul nu a dat precizat ora de start a partidei și prețul biletelor, dar a anunțat că în cursul zilei de azi va reveni cu toate detaliile.

Pe 26 martie va avea loc un spectacol total, prilejuit de inaugurarea noului stadion Giulești.  Va fi o zi plină de evenimente surpriză, iar main event-ul va fi reprezentat de un meci amical între Rapid și frații noștri de la Politehnica Timișoara! 

Vom reveni în cursul zilei de astăzi cu detalii legate de bilete, dar și cu alte surprize 
– comunicat Rapid

Lucrările de construire a complexului sportiv au demarat în toamna anului 2019, iar valoarea totală a investiției a fost de 185.333.607,39 lei, aproximativ 38 de milioane de euro.

+19 FOTO

Robert Niță: „Rapid va juca multe meciuri cu porțile închise”

Robert Niță, fost campion cu Rapid, este de părere că giuleștenii riscă suspendări dacă vor folosi stadionul în condițiile actuale, din cauza lipsei elementelor de siguranță. 

„Va fi emulație, că vine lume multă, te duce publicul. Cred că în primele 5-6 etape pe noul stadion, acesta va fi suspendat. Cu atât mai mult dacă vor juca un meci tare. 

Rapid va juca multe meciuri cu porțile închise. Dacă ești în spatele porților și întinzi mâna, pui mâna pe plasa de la poartă și tragi de ea! Nu se va abține nimeni să nu-l scuipe pe Reghecampf... Nu e absolut nimic. E o bară, te lași pe vine, și treci pe sub ea și intri pe teren!”, a spus Niță la GSP LIVE.

Caracteristici stadion „Rapid - Giulești”

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

Sistem de iluminat de ultimă generație în Giulești 

Giuleștiul, ca și Ghencea beneficiază de un sistemul de iluminat de ultimă generație.

„Este posibilă proiectarea culorilor echipelor la fiecare meci, oferind un stimul suplimentar fanilor pe măsură ce intră pe stadion. De asemenea, sistemul poate schimba culoarea iluminării atunci când se marchează un obiectiv sau poate crea spectacole de lumină concepute special pentru fiecare ocazie, dând un alt imbold fanilor din tribună", spun cei care au montat luminile, care mai sunt folosite de echipe galonate ca Juventus, Chelsea sau Atletico Madrid.

VIDEO Cum arată stadionul Rapid

Citește și: 

Mutu a făcut Rapidul să joace! Meciul cu Dinamo a fost cel mai bun al giuleștenilor în ultimele 6 luni

Alex Ioniță, despre persoanele care l-au ajutat în timpul suspendării pentru dopaj: „Nu mă aşteptam, nu-i cunoşteam”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
ucluj2011
ucluj2011  •  17 Martie 2022, 20:45

Frumos stadion , păcat că Tribuna a-2-a nu a putut fi adusă la nivelul restului stadionului ca înălțime , ar mai fi adăugat și vreo 3.000 de suporteri. Multă baftă Rapid , la mai multe performanțe!!!

kensan.gmm
kensan.gmm  •  17 Martie 2022, 18:22

Le-a facut stadion englezesc *** si acum se tem de care pe cine scuipa. Scarbos

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2988414011205509
George Galati  •  17 Martie 2022, 16:23
Postat de elgabri pe 17 Martie 2022, 12:47

Derby cu Clanul Carpaci ;)

*** *** de *** ***.????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează