FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

ANALIZĂ Mutu a făcut Rapidul să joace! Meciul cu Dinamo a fost cel mai bun al giuleștenilor în ultimele 6 luni

Articol de - Publicat marti, 15 martie 2022 18:56 / Actualizat marti, 15 martie 2022 20:54

Adrian Mutu a reușit să le intre la inimă fanilor giuleșteni, învingând Dinamo după 14 ani prin cea mai solidă evoluție a giuleștenilor din ultimele 6 luni. 

Mutu a trecut repede peste discuțiile apărute în jurul numirii sale ca antrenor al Rapidului și s-a pus pe treabă. Grație unei evoluții solide în fața „complexului” Dinamo, „feroviarii” au reușit să bifeze câteva performanțe pozitive importante: au învins-o pentru prima dată pe Dinamo după o pauză de aproape 14 ani, au înscris 3 goluri în poarta „câinilor” într-un singur meci, ceea ce nu se mai întâmplase din 2006, au legat două victorii consecutive - o mai făcuseră în acest sezon doar în etapele 5 și 6 - dar au bifat și cea mai bună evoluție din ultimele 6 luni.

Conform indexului InStat, indice ce măsoară toți parametrii de performanță ai jucătorilor sau echipelor, victoria obținută în fața celor de la Dinamo a fost cel mai bun meci al rapidiștilor din octombrie și până în prezent, adică de la meciul în care giuleștenii reușeau să învingă, tot la Mioveni, pe liderul CFR.

Rapidul lui Adrian Mutu peste cel al lui Iosif

Cifrele arată o variantă îmbunătățită a echipei față de mandatul lui Iosif, fie că ne raportăm la media tuturor meciurilor din acest sezon, fie la ultimul meci direct dintre cele două combatante de duminică, disputat în urmă cu doar 3 etape. Rapidul a jucat foarte bine în toate cele 3 compartimente, iar evoluția întregii echipe a fost apreciată de către platforma InStat ca fiind una dintre cele mai bune din acest sezon. 

Elevii lui Mutu au fost eficienți la finalizare, au câștigat majoritatea duelurilor date la mijlocul terenului, dar au venit și cu o apărare foarte exactă, lăsându-le dinamoviștilor oportunitatea de a trimite un singur șut pe spațiul porții lui Moldovan.

Mutu a făcut Rapidul să joace! Meciul cu Dinamo a fost cel mai bun al giuleștenilor în ultimele 6 luni

Grigore și-a spălat păcatele 

Responsabilul principal pentru golul primit de către giuleșteni în partida directă din returul sezonului regulat, Dragoș Grigore și-a luat revanșa, fiind de data aceasta unul dintre cei mai buni oameni de pe teren. Fostul dinamovist nu a mai făcut niciun cadou fostei sale echipe, având o evoluție foarte solidă: a încheiat meciul cu 62 de pase dintre care 92% exacte, 8 mingi recuperate, 5 baloane interceptate și 9 dueluri câștigate dintr-un total de 12. Pentru această evoluție a primit al 2-lea cel mai mare index InStat, după Alex Ioniță II.

Fotbalistul din Rapid - Dinamo care l-a „vrăjit” pe Dragomir: „Datorită familiei mele a ajuns la echipă. Nu sunt mulți așa în Europa!”

Citește mai multe știri despre Rapid:

Fotbalistul din Rapid - Dinamo care l-a „vrăjit” pe Dragomir

Marius Șumudică nu s-a abținut » Declarația care l-a făcut să izbucnească în râs după victoria lui Rapid cu Dinamo

VIDEO Ce spune Alex Ioniță despre Adi Mutu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1037972906348855
Emilian Albu  •  17 Martie 2022, 11:42

***. Cu cine a jucat RAPID ?! Cu Clinceni care este la retrogradare si a jucat cu copii de 16 ani. Cu Dinamo care este departe de brendul de altadata, echipa care se strange acum pentru baraj. Sa joace cu Botosani sau UTA sa vedem daca Mutu se mai compara cu IOSIF. Este usor sa te cocoti pe munca altuia ?! MUTU ESTE O PETARDA DE ANTRENOR.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

miki123
miki123  •  17 Martie 2022, 07:39

Ca să fim sinceri, Rapidul nu a jucat nemaipomenit, Dinamo a jucat catastrofal!!! In a doua repriză, Rapidul a închis meciul și să apărat in fața unui Dinamo care nu a jucat nimic!!! Nu înțeleg de ce este lăudat Mutu, pentru două victorii cu clinceni și dinamo?!? Să îl vedem pe antrenorul Mutu cu UTA, Sepsi sau botoșani! Din cate imi amintesc, Rapidul cu Miță Iosif a reușit rezultate și jocuri bune cu aceste echipe! Om trăi și om vedea!!!

ucluj2011
ucluj2011  •  16 Martie 2022, 10:55

Felicitări Adi Mutu! Felicitări Rapid! Țineți-o tot așa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează