FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Stadionul de 22 de milioane de euro din România care nu poate fi folosit: "Sunt extrem de dezamăgit"

FOTO: Facebook @panduriics
FOTO: Facebook @panduriics

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 septembrie 2018 11:15

Guvernul a aprobat până acum investirea a 22 de milioane de euro pentru reconstrucția stadionului Pandurilor din Târgu Jiu.

Arena a fost modernizată, însă nu se va putea juca fotbal prea curând. Primăria din Târgu Jiu a mai solicitat de la Guvern alte cinci milioane de euro pentru a finaliza lucrările, dar suma încă n-a fost aprobată.

"Timp ar mai fi, dar, ţinând cont că lucrările presupun cel puţin două luni de execuţie, suntem la limită. Sperăm că după această rectificare care se va face la nivel naţional să primim şi aceste sume. Eu sunt extrem de dezamăgit pentru că promisiunile sunt multe", a declarat Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, conform TV Telekom Sport.

Teoretic, în luna noiembrie a acestui an ar fi trebuit să aibă loc inaugurarea stadionului din Târgu Jiu, însă acest lucru, cel mai probabil, nu va fi posibil.

12.500
de locuri va avea noul stadion din Târgu Jiu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
983732924972315
Soos Vilmos  •  07 Septembrie 2018, 18:17

Pentru septimiu din codru : daca ai avea mai mult decit 2 neuroni in dovleac si ai fi avut niste parinti care sa iti dea ceva in cei 7 ani de acasa ( poate la stina), ar fi meritat sa port o discutie cu tine, dar asa, de unde nu-i nici Domnul nu cere.

983732924972315
Soos Vilmos  •  07 Septembrie 2018, 18:16
Postat de Septimiu Codrean pe 07 Septembrie 2018, 14:23

SOSON Vilmos, cand s-a hotarit sa se faca investitia pentru stadion , Pandurii erau in liga intai ! Ca au picat in anul urmator nu mai e vina politicienilor , asa a vrut draku' ! Tu ce faceai ? Dadeai ordin sa se darime jumatate ?!? Ba , dar mai ganditi si voi putin cu capul vostru, ba ! Scoateti panglici de hirtie pe gura ca la circ, nene ! Sa faca atletism pe el ,ca are si pista ! Concerte, spectacole, ce fac si alte orase cu stadion si spatii comerciale sub tribune !

Pentru septimiu din codru : daca ai avea mai mult decit 2 neuroni in dovleac si ai fi avut niste parinti care sa iti dea ceva in cei 7 ani de acasa ( poate la stina), ar fi meritat sa port o discutie cu tine, dar asa, de unde nu-i nici Domnul nu cere.

marcosimone
marcosimone  •  07 Septembrie 2018, 17:50

Normal, nu mai este primar PSD în Tîrgu Jiu, nu se mai termină stadionul. Ce dacă s-a făcut bună parte din el? Las' că s-a făcut la Turnu Măgurele, un oraș de fomisti actualmente, oraș în care Combinatul Chimic e pe butuci, majoritatea oamenilor lucrând acolo. Da' are Dragnea junior o echipă acolo la Liga a III a și trebuia stadion. In orase cu ceva tradiție în domeniu nu se fac stadioane. Si la Tîrgu Jiu stadionul a început pe megalomania lui Ponta, era deputat de Gorj, a picat pisicul în dizgrația drăgnească, coroborat și cu faptul că nu mai e primar PSD acolo, se lasă neterminat un stadion început cu surle și trâmbițe.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează