FOTBAL  »  Superliga  »  STADIOANE

VIDEO Stadionul Ghencea, la un pas de finalizare! Ultimul anunț făcut de CNI: „Momentul se apropie”

Stadionul Ghencea este aproape de finalizare
Stadionul Ghencea este aproape de finalizare

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2020 23:28 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 00:20

Stadionul Ghencea este aproape de finalizare. Compania Națională de Investiții a publicat noi imagini cu următoarea arenă de ultimă generație a României.

„Momentul recepției Stadionului Steaua se apropie! Noi probe ale instalațiilor de sonorizare și nocturnă pe arena din Ghencea”, a fost mesajul postat pe Facebook de CNI.

Stadionul Ghencea, la un pas de finalizare

Ion Ștefan, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, a verificat la finalul lunii august stadiul lucrărilor la stadionul Ghencea, obiectiv realizat prin Compania Națională de Investiții.

Stadionul Ghencea va fi, în curând, gata! Am discutat cu reprezentantul firmei de construcții și cei de la CNI, iar în septembrie, arena va fi predată. Până atunci, se montează gazonul și se fac lucrări interioare, iar totul arată foarte bine!
Ion Ștefan

În aceste zile, trebuie finalizate lucrările la utilități (care revin în sarcina beneficiarului CSA Steaua), astfel încât, până la sfârșitul acestei luni, să fie demarate procedurile în vederea recepționării și predării arenei.

Caracteristici stadion Steaua:

  • Capacitate: 31.254 de locuri
  • Cost: 64.500.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă
  • suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi

Citește mai multe știri de actualitate:

Cosmin Contra, după primul succes de la revenire: „Intrarea lui a adus plusul de care aveam nevoie”

Dusan Uhrin, după eșecul împotriva fostei echipe: „Nu seamănă deloc cu Dinamo pe care am antrenat-o eu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  22 Septembrie 2020, 12:42
Postat de prapadlafcsb1 pe 22 Septembrie 2020, 10:59

Dar acum care sunt costurile și profitul?... tu crezi ca Steaua va fi interesată sa facă profit din stadion?... da din vechiul stadion ce profit a făcut?

Pai de ce sa nu fi facut profit,cand ciobanul platea enorm pentru inchirierea stadionului si a bazei,la care tot el aducea imbunatatiri,daca ai mai auzit asa ceva,sa aduca imbunatatiri chiriasul?Unde mai pui ca la fiecare meci erau doar cateva mii de suporteri,deci nici de incasari nu se poate vorbi! Nu cred ca Steaua va fi interesata de profit,atata timp cat banii vin fara numar de la fraierii cotizanti,dar daca tot suntem fraieri,macar sa stim cat ne costa,luna de luna!

108022913946097
Traian Pavelescu  •  22 Septembrie 2020, 12:12

Încă o imagine oribila care confirma gradul de înapoiere a României, țara rămasă blocată in trecutul autoritar! Singura țara din lume care construiește stadioane moderne in unități militare sinistre, înființate de sovietici in 1947 și lichidate peste tot in UE, in lumea liberă! Cum sa mai păstrezi amestecul armatei și poliției in sport și odioasele cazarmi sportive ale lor, pe care sa le mai și dotezi cu o arena modernă, de 100 milioane euro! In ce țara UE și NATO mai exista echipe militare in sportul de performanta, stadioane și meciuri in unități militare?? Răspuns simplu: doar in România? Incredibil, inacceptabil, inexplicabil! Pana când batjocura?

prapadlafcsb1
prapadlafcsb1  •  22 Septembrie 2020, 10:59
Postat de manutd.steaua pe 22 Septembrie 2020, 10:55

Asteptam luna de luna sa vedem costurile de intretinere si profitul!

Dar acum care sunt costurile și profitul?... tu crezi ca Steaua va fi interesată sa facă profit din stadion?... da din vechiul stadion ce profit a făcut?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează