FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 1-3

GAZ METAN - DINAMO 1-3. Cosmin Contra, după primul succes de la revenire: „Intrarea lui a adus plusul de care aveam nevoie”

Cosmin Contra, 44 de ani, a oferit declarații la finalul meciului Gaz Metan Mediaș - Dinamo 1-3.
Cosmin Contra, 44 de ani, a oferit declarații la finalul meciului Gaz Metan Mediaș - Dinamo 1-3.

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2020 22:28 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 23:36

Cosmin Contra, 44 de ani, a oferit declarații la finalul meciului Gaz Metan Mediaș - Dinamo 1-3.

Vezi AICI toate detaliile despre meciul Gaz Metan - Dinamo 1-3

„Per ansamblu, am jucat bine, dar în prima repriză n-am avut inspirația necesară, mai ales în ultimii 20-25 de metri. Mediașul s-a apărat în permanență cu 8-9 jucători. Circulația balonului a fost lentă. 

Intrarea lui Borja Valle din actul secund a adus plusul de care aveam nevoie. Ne-am descătușat după primul gol. Sunt mulțumit de băieți, vreau să-i felicit pentru rezultat. Sper ca după acest succes să ne descătușăm. Mai avem mult de muncă însă. Acum, sper să urcăm și în clasament. 

Relațiile de joc nu sunt încă așa cum mi-aș dori eu. Nu e ușor să asamblezi o echipă în 4-5 zile. Am făcut două reprize foarte bune cu Botoșani și în această seară cu Mediaș, iar asta mă bucură. Am venit ca să încerc să ducem echipa în play-off. E o victorie de moral, dar mai avem de lucrat. Sper ca băieții să înțeleagă că sunt la Dinamo și trebuie să arătăm din ce în ce mai bine, și să avem și începuturile de meci din ce în ce mai bune”, a declarat Contra.

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Romario Benzar revine în Liga 1! Fotbalistul a ajuns la un acord cu Viitorul

Își pierd suporterii răbdarea? Cosmin Contra, luat în vizor după prima repriză de la Mediaș: „Totul e la întâmplare. Praf!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  22 Septembrie 2020, 08:54
Postat de catalin.fcdb pe 22 Septembrie 2020, 02:25

Contra hai cu cele 3 transferuri: Garcia, De Blasis, Ramos si inca un fundas stanga. Nemec si Izma Lopez sunt transferuri ratate parerea mea. Hai cu jucatorii aia 3 + un fundas stanga neaparat si cu ce avem putem spera la o clasare in playoff si la cupele europene.

EU zic ca Nemec este un transfer bun. Hai sa-i dam timp.

prapadlafcsb1
prapadlafcsb1  •  22 Septembrie 2020, 08:13
Postat de 10aripa pe 22 Septembrie 2020, 07:42

Am dus gunoiul putin mai devreme,la tomberon so m-am intalnit cu un vecin fcsb-ist...Dumnezeule,inca avea lacrimi in ochi dupa meciul de aseara!

Dar ce făcea acolo Vecinul FC Fcsbist?

blatistu49
blatistu49  •  22 Septembrie 2020, 08:09

vrem campionatul

Vezi toate comentariile (29)
Comentează