FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI

Stan peste Dorinel » Preşedintele Oţelului a reprimit la echipă trei jucători care au fost trimişi la echipa secundă de antrenor

Marius Stan nu a fost de acord cu Dorinel Munteanu în privinţa excluderii jucătorilor Parschiv, Cojoc şi Neagu
Marius Stan nu a fost de acord cu Dorinel Munteanu în privinţa excluderii jucătorilor Parschiv, Cojoc şi Neagu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 aprilie 2012 21:20

Paraschiv, Neagu şi Cojoc au fost trimişi la echipa a doua după meciul cu Steaua, însă Marius Stan a intervenit peste decizia antrenorului şi aceştia au fost reprimiţi la prima echipă.

După meciul cu Steaua, Dorinel Munteanu a declarat că a fost dezamăgit de mai mulţi jucători. Consecinţele s-au văzut luni seara, cînd "Neamţul" a pus piciorul în prag şi i-a anunţat pe Gabriel Paraschiv, Ionuţ Neagu şi Samoel Cojoc că nu mai fac parte din planurile pentru acest final de sezon şi că vor evolua la echipa secundă.

Decizia nu a durat mult. Directorul general Marius Stan a aflat despre excluderea celor trei şi l-a băgat pe Dorinel în şedinţă. Stan i-a spus să îi reprimească pe cei trei pentru că gălăţenii vor avea un final greu de sezon şi că, fără ei, echipa ar putea rata şi ultimul obiectiv care mai poate fi realizat: calificarea în Europa League. Cei doi au căzut la pace şi, marţi dimineaţa, "exilaţii" au primit mesaj să se prezinte la antrenamente.

"Aroganţă" de Paşti
Dorinel a luat totuşi măsuri după înfrîngerea cu Steaua. Deşi îi anunţase pe jucători că vor avea liber în ziua de Paşti, el i-a chemat pînă la urmă la antrenamente. Gălăţenii au fost anunţaţi prin sms la ora unu noaptea!

ALTE ŞTIRI DIN LIGA 1:

"Circul e doar pentru rating!"

Patronul lui FC Braşov, Ioan Neculaie, a ţinut să-l înţepe pe fostul antrenor al "stegarilor", Marius Şumudică, la conferinţa de prezentare a noului antrenor, Ionuţ Badea. "Pe Şumudică nu noi l-am dat afară, el a renunţat. El rămîne o figură a fotbalului românesc, dar asta nu e de ajuns pentru a fi un antrenor bun. La fotbal e nevoie de seriozitate, circul face doar rating", a declarat finanţatorul braşovenilor.

"Sînt dispus să negociez cu Steaua"
Antrenorul Petre Grigoraş spune că nu a mai vorbit cu nimeni de la Steaua, însă ar fi interesat să discute. "Domnul Stoichiţă poate să primească un contract pînă în 2539, nu mă interesează! Niciodată nu am avut visul de a antrena Steaua, dar dacă aş primi o ofertă, aş fi dispus să port o discuţie. Nu am mai vorbit cu cineva de la Steaua în ultimul an, deşi ziarele au tot scris despre asta", a declarat Grig la Sport Total FM.

INBOX
Braşov. Ionuţ Badea: "Am venit pentru un proiect pe termen lung la Braşov, pentru a ajunge în cupele europene în maximum 3 ani. Dacă investiţiile vor fi pe măsură, obiectivul va fi realizat mai devreme."

Braşov. Ioan Neculaie, despre aducerea lui Ionuţ Badea. "Negociez cu Ionuţ Badea de un an si jumătate. A semnat acum, pe 3 ani, 2 luni şi 10 zile. Fără să fac o comparaţie între cei doi, pe Ionuţ Badea l-am vrut la fel de mult ca pe Răzvan Lucescu atunci cînd acesta a venit la Braşov."

Ceahlăul. Lucian Cazan (22 de ani) a revenit la antrenamente după ce s-a accidentat la cap în partida cu Braşov.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
flafy
flafy  •  18 Aprilie 2012, 11:14

Niculae asta este cam prost dupa cat se pare...nu-si da seama ca Sumudica era antrenor,antrenor bun in timp ce Badea este bun doar la echipele care se bat la retrogradare dar cum a ajuns la o echipa mai puternica, care avea pretentii n-a mai facut nimic,dovada ca "U" merge mai bine acum cu Claudiu Niculescu decat mergea cu Badea,si ce experienta are Niculescu ca antrenor? dar in fine,treaba lui!

flafy
flafy  •  18 Aprilie 2012, 11:10

ce naiba cauta articole de la alte echipe la un articol despre Otelul? va e lene sa scrieti articole separate? ca la steaua scrieti separat si daca gigi si-a taiat unghile!

flafy
flafy  •  18 Aprilie 2012, 11:07

cica se baga peste Dorinel,daca nu citesti articolul te iei aiurea dupa titlul de toata jena dar daca citesti vezi ca cei doi au avut o discutie in care Stan il sfatuia pe Dorinel sa-i reprimeasca pe cei trei deoarece va fi un final de sezon foarte dificil....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează