FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA, AZI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Stanca luptă cu Tătăruşanu

Tătăruşanu e cu 6 ani mai mic decît Stanca (31 de ani) Foto: Raed Krishan
Tătăruşanu e cu 6 ani mai mic decît Stanca (31 de ani) Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 16 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2011 22:56

Lui Răzvan i s-a transmis că-şi păstrează locul de titular dacă se descurcă bine şi azi, şi la Haifa, în Europa League, chiar dacă goalkeeperul ”naţionalei” redevine apt


Răzvan Stanca nu e deloc o rezervă comodă, chiar dacă e genul de portar care acceptă să stea pe bancă fără să comenteze. E aproape să-l transforme pe Tătăruşanu în numărul 2 şi ar fi a doua oară de cînd concurează amîndoi la Steaua cînd Ciprian pierde poarta în faţa lui. S-a mai întîmplat acum un an, cînd echipa era condusă de Piţurcă. Tot cu Piţi antrenor, el l-a scos din echipă şi pe Silviu Lung, cînd au evoluat amîndoi la Universitatea Craiova.

De data asta, Stanca profită de accidentarea pe care a suferit-o titularul obişnuit. Absenţa lui Tătăruşanu se prelungeşte încă o săptămînă, ceea ce înseamnă că el va fi din nou bun de joc pentru derby-ul cu Rapid, de pe 24 octombrie. Un meci esenţial pentru roş-albaştri, a căror poartă ar putea fi apărată tot de Stanca.

Ilie Stan şi oamenii din staff-ul lui i-au explicat lui Răzvan că ei respectă concurenţa: "Apără bine la Vaslui şi la Haifa şi tot tu rămîi titular!". Deci două teste pe care le are de trecut, primul e în seara asta, iar al doilea joi, împotriva lui Maccabi.


"Tătăruşanu şi Stanca sînt de valori apropiate şi nu e uşor să-l laşi pe vreunul dintre ei pe bancă. Indiferent care va fi rezervă, vom discuta cu el, să-l ajutăm să treacă peste"
Narcis Răducan, manager sportiv Steaua

"Tătăruşanu a fost ajutat să devină titular, mai ales datorită tinereţii lui şi a faptului că a fost convocat la «naţională». Dar Stanca e foarte, foarte bun"
Eduard Stăncioiu, portar CFR

"Un jucător de cîmp n-ar înţelege ce înseamnă să fii portar de rezervă. Îţi trebuie forţă psihică să rezişti fără să joci luni întregi"
Răzvan Stanca, portar Steaua

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
doru5
doru5  •  16 Octombrie 2011, 10:24

Nu cred ca Stanca il va putea scoate pe Tatarusanu din poarta Stelei. In schimb la Nationala , totul e relativ. Poate sa-si revina si Lobont , poate Pantilimon , dar vin si Balgradean si Balauru din urma! Sant detsui portari care ii pot lua locul lui Tatarusanu la Nationala!

ioanemanuel
ioanemanuel  •  16 Octombrie 2011, 09:26

stanca este un profesionist , merita postura de titular .

alex7786
alex7786  •  16 Octombrie 2011, 08:26
Postat de flo_ax pe 16 Octombrie 2011, 05:00

Tatarusanu e 0 pe centrari, multe goluri s-a luat din cauza reticentei lui de a iesi din careul mic. In plus, e "cascat", a luat nush cate goluri de la 30 si ceva de metri, a facut multe "noname-uri" eroi. Stanca a aparat f bine la Craiova si Steaua, ce daca are 31 de ani?

Chiar n-are nimic ca are 31 de ani, portarii oricum au "viata mai lunga" decat jucatorii de camp. Ei pot sa apere bine chiar si pana la 38-39 de ani. Si mie mi se pare Stanca ceva mai sigur decat Tatarusanu, da' asta nu inseamna ca Tata nu e bun! Sigur o sa redevina titular in curand.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează