FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Stanciu, pe urmele a trei glorii steliste » Cifre formidabile pentru decarul roș-albaștrilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2016 09:33

Stanciu a devenit om de bază la Steaua, deși are doar 23 de ani, iar dubla cu Sparta Praga în care a marcat trei goluri poate reprezenta una dintre cele mai bune perioade ale sale.

Nicolae Stanciu a ajuns la 7 goluri în tricoul roș-albastru, în Europa, performanță cu care a sărit peste două nume legendare: Pițurcă și Balint, ambii câștigători de Cupa Campionilor, care au marcat doar de 6 ori pentru Steaua în cupele europene.

Actualul decar e peste ce era Panduru la 23 de ani împliniți și aproape la egalitate cu ce însemna Ilie Dumitrescu în 1992.

Singurul care a explodat mai devreme a fost Adrian Ilie, pe care Steaua l-a vândut pe o sumă mare încă de la vârsta de 22 de ani la Galatasaray.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de azi și în Gazeta Digitală o amplă analiză a lui Nicolae Stanciu și ce moment unic în ultimii doi ani a bifat mijlocașul stelist pentru Gazeta Sporturilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sakamoto
sakamoto  •  05 August 2016, 13:02

Stanciu face pe teren, ceea ce nu se mai vede la fotbalistii romani:suteaza la poarta! Este sutul la poarta-ca si serviciul in tenis-un procedeu, foarte pretentios. Nu se invata deloc usor:trebuie mii de ore antrenament. Dar acel fotbalist care are tenacitate si dorinta apriga de a evolua valoric, trebuie sa stie sa suteze la poarta! Obigatoriu! Iar antrenorii nostri ar trebui la antrenamente, sa-i puna pe elevii lor, sa traga la poarta ore intregi. Altfel nu se marcheaza goluri!Ciao!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 August 2016, 10:40

...si ce ?... cine l vrea pe stanciu ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează