FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Starea lui Cristiano Bergodi se îmbunătățește, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus: „Este tratat de pneumonie, dar este sub control”

Cristiano Bergodi, antrenor Craiova
Cristiano Bergodi, antrenor Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 10 august 2020 18:26 / Actualizat luni, 10 august 2020 19:16

Sorin Cârțu (64 de ani), președinte CS U Craiova, a dezvăluit care este starea lui Cristiano Bergodi (55), depistat pozitiv cu coronavirus în urmă cu 5 zile.

„Am vorbit ieri cu el, este bine. I se dă foarte mare atenție acolo. Este spitalizat, pe un drum ascendent. A avut la un moment dat o dificultate ușoară la respirație și o oxigenare a sângelui mai slabă, dar acum este bine. Este tratat de pneumonie, dar este sub control”, a declarat acesta în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Craiova, stagiu de pregătire în Austria

Oltenii s-au reunit azi, au făcut un nou rând de teste COVID, iar dacă nu apar surprize, în două zile pleacă la Neustift Im Stubaital, Tirol, Austria, pornind din Craiova, cu un charter. 

Antenorul italian ar putea ajunge în cantonamentul echipei vineri, dacă se negativează între timp, lucru confirmat și de Sorin Cârțu: „Nu pleacă cu băieții miercuri, dar e posibil să facă deplasarea joi sau vineri”.

Citește mai multe știri despre CS U Craiova:

Craiova de 4 stele » Destinația Austria, Bergodi ar putea merge vineri

FCSB, Craiova și FC Botoșani și-au aflat adversarele din Europa League!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
777ghedeon
777ghedeon  •  11 August 2020, 10:22

Pentru vip-uri medicii isi dau interes dar oamenii simpli mor cu zile in spitalele din Romania. Este un adevarat genocid ce se intampla cu mupti romani care sunt lasati sa moara sau ,,sunt ajutati" de bestiile in halate albe, sa moara. Asta pentru ca si-au vandut sufletul diavolului. Va veni si ziua judecătii.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  10 August 2020, 21:43

Și din cauza asta l-a expediat pe Gustavo? Prost italian!

109620883845176
Gabriel Topai  •  10 August 2020, 20:05

"A avut la un moment dat o dificultate ușoară la respirație și o oxigenare a sângelui mai slabă, dar acum este bine." Sper sa fie bine desi nu suna prea bine.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează