LIGA 1  ·  STEAUA

Start pentru transferuri! » Scăpată de griji, Steaua începe să îşi facă strategia pentru viitor

Perrone este una dintre ţintele Stelei
Perrone este una dintre ţintele Stelei

Articol de — , , Miercuri, 26 Iunie 2013, 00:00

Steaua a scăpat de "tinicheaua" judecăţii şi se poate implica pe piaţa transferurilor. Există în continuare şanse să plece Chiricheş, dar a crescut posibilitatea ca echipa să fie completată cu jucători noi.

Condamnarea lui Becali şi iniţierea anchetei UEFA au pus pe "hold" achiziţiile Stelei, care acum sînt deblocate, o dată cu acceptul primit de club din partea forului continental. Şi cursa întăririlor devine contracronometru, întrucît roş-albaştrii mai au un singur cantonament în vara asta, deci o ultimă şansă să integreze nou-veniţi pentru campania europeană.

Mihai Stoica negociase deja pentru Emanuel Perrone, atacant argentinian devenit liber de contract după ce s-a despărţit de Asteras Tripolis, din Grecia. El e liber de contract şi ar putea redeveni o ţintă actuală pentru acoperirea poziţiei de vîrf.

Alte "targeturi" au fost deja ratate, precum Bokila, al cărui preţ a crescut excesiv, Viera, care a preferat să se transfere în Franţa, campionat ales şi de către Keşeru, oficial achiziţionat de către Bastia.

Mihai Stoica a anunţat că planurile de "mercato" vor fi reactualizate din mers şi că va veni minimum un atacant. Compartimentul ofensiv a fost deja slăbit o dată cu plecarea lui Rusescu, cel mai bun marcator roş-albastru din sezonul trecut.

Ar putea fi nevoie de achiziţii şi în defensivă. Chiricheş rămîne un fotbalist negociat cu cluburi din campionatele bogate ale Europei şi păstrează şanse să plece, probabil în Rusia, deşi Steaua a fost acceptată în Champions, fapt care ar necesita şi aducerea încă unui fundaş central.

"Avem nevoie chiar de doi atacanţi. Vor pleca jucătorii cu oferte foarte bune şi vor veni alţii în locul lor" (Mihai Stoica, manager Steaua)

"Steaua a primit o veste foarte bună de la UEFA, dar nu e suficient pentru participarea în Ligă! Fără un vîrf bun va fi foarte greu şi mi se pare cam scurt timpul rămas pentru a mai fi transferat cineva" (Anghel Iordănescu)

"Chiricheş va pleca, ce dacă Steaua joacă în Liga Campionilor? Jucătorii foarte buni au oferte pe bani mulţi şi se transferă, aşa e la fotbal!" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

"Steaua ar fi avut de suferit enorm din punct de vedere financiar cu excluderea din Ligă. Aşa, clubul îşi poate continua activitatea normală" (Marius Lăcătuş)Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (39)

ovi81ugw  •  26 Iunie 2013, 20:50
Postat de aki09 pe 26 Iunie 2013, 10:09

Oare nu functioneaza si invers? sa il luam pe Weldon si sa se descurce ceva mai bine la noi decat la CFR? a venit ca mare vedeta si poate, poate...

l-ati luat pe semedo:))))

koky  •  26 Iunie 2013, 14:49
Postat de plesan pe 26 Iunie 2013, 11:59

Taher Bawab e cel mai bun fotbalist din Romania ..nu stiu dc nu il vede nimeni :(

Un adevar ! mare dreptate ai !

ro_army  •  26 Iunie 2013, 14:36
Postat de uefa pe 26 Iunie 2013, 01:12

nu cred ca mai pleaca Chiriches!

Nu cred ca mai pleaca in urmatorii 2 ani...

Vezi toate comentariile (39)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1