FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLAUL / MAI SINT 25 DE MINUTE PINA LA TRAGERE

"Startul conteaza!"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2007 00:00

Hizo prefera sa evite granzii in primele etape ale noului sezon

Astazi va avea loc tragerea la sorti pentru stabilirea programului campionatului viitor. Managerul nemtenilor, Viorel Hizo, spune ca acest eveniment este extrem de important pentru Ceahlaul.

"Am mari emotii! Este foarte important pentru o echipa sa inceapa cu dreptul un campionat. E vital sa porneasca din primele etape cu victorii. Abia dupa tragerea la sorti putem stabili obiectivul Ceahlaului pentru noul sezon, depinde mult de program", a spus Hizo. In schimb, directorul executiv Ioan Mironas s-a aratat indiferent fata de program. "E o doza prea mare de relativitate. Daca jucam cu granzii din primele etape si iese prost, ne putem reveni apoi si sa fortam pe final. Dar vom avea moralul la pamint. La fel, daca intilnim granzii la final, trebuie sa fim aproape siguri de obiectiv inainte de sfirsitul sezonului. Eu cred ca nu conteaza programul", a precizat Mironas.

Oficialul nemtenilor a spus insa ca nu are incredere totala in aceasta tragere la sorti: "Din pacate, se mai fac inca lucruri necurate. Sper doar ca aceste manevre sa nu afecteze echipa noastra".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează