FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Stau în doi jucători » Alexe şi Dănciulescu sînt cei mai vitali jucători ai lui Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 09 aprilie 2013 21:38

Marius Alexe şi Ionel Dănciulescu sînt fotbaliştii care au fost decisivi în 8 dintre cele 13 victorii ale lui Dinamo.

Dinamo n-are un lot numeros, nici rezerve la nivelul titularilor, dar norocul lui Cornel Ţălnar este că atacanţii sînt prolifici. Roş-albii au 13 victorii în acest sezon şi au ajuns pe locul patru, la două puncte de locul secund, iar opt dintre succese au venit din ghetele lui Ionel Dănciulescu, 36 de ani, şi Marius Alexe, 23 de ani.

Roş-albii au nouă victorii în acest campionat la un gol diferenţă, la care, în afară de cea cu Petrolul, 2-1, ori Alexe, ori Danciu-gol a fost decisiv. Marius are 10 goluri marcate în acest sezon, iar Dănciulescu 5.

567078-meciuri-danciulescu-meciuri-alexe.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Ţălnar joacă italieneşte
Dinamo are cinci victorii din cele şase obţinute în partidele jucate în 2013, iar patru dintre succese s-au terminat fără gol primit. Un record în acest sezon, avînd în vedere că, pînă la venirea lui Cornel Ţălnar, roş-albii reuşiseră să învingă doar o singură dată fără ca Bălgrădean să fie bătut, 3-0, cu Pandurii, pe cînd antrenor era Dario Bonetti. Partidele în care Dinamo a învins la zero în 2013: Rapid, 1-0, Chiajna, 2-0, Astra, 1-0 şi CFR, 1-0.

"Nu mai e harababură!"
Fostul acţionar al lui Dinamo, Vladimir Cohn, îl felicită pe Ionuţ Negoiţă că a început să investească la echipă. "Se pare că există linişte în vestiar, adică banii sînt plătiţi la zi şi este bine că acest factor negativ a fost eliminat. Echipa e pe un drum bun, încep să apară idei pentru viitor. Nu mai există harababură, ci lucruri concrete. În plus, n-o să mai vină tot felul de jucători, mă gîndesc aici la Osvaldo Miranda", a spus Cohn la sport.ro.

Bilete cu U Cluj
Dinamoviştii au scos la vînzare biletele pentru partida cu Universitatea Cluj, de sîmbătă, ora 21:30, liveTEXT pe gsp.ro şi în direct la Digi1. Tichetele se pot achiziţiona de la casele de bilete din Ştefan cel Mare şi de la Arena Naţională şi au următoarele preţuri: 10 lei - peluze, 15 lei şi 20 lei - tribuna a II-a, 50 lei - VIP 2, 70 lei - VIP 1, 200 lei şi 300 lei - loje. Programul caselor de bilete este, zilnic, între orele 10:00 şi 19:00.

Amical cu Valencia
Dinamoviştii ar putea disputa o partidă de verificare, la vară, contra Valenciei, echipă aflată pe locul 5 în Primera Division. Acordul este doar de principiu, întrucît roş-albii aşteaptă să vadă dacă se vor califica în cupele europene. În cazul în care roş-albii vor prinde Europa League, un meci de pregătire cu o echipă puternică pe Arena Naţională are şanse mici de reuşită din cauza programului încărcat.

Inbox:
- Srgian Luchin, Cristian Bălgrădean, Mircea Axente, Constantin Nica şi Alex Curtean vor participa mîine, la ora 18:00, la "ArenA Pub" din Regie, la o sesiune de autografe alături de fanii "cîinilor".
- Cosmin Matei se simte mai bine după contuzia suferită la genunchi în partida cu CFR Cluj şi are şanse mari să fie pe teren contra Universităţii Cluj, sîmbătă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
cainelup
cainelup  •  10 Aprilie 2013, 12:33
Postat de ultras.nationalist pe 10 Aprilie 2013, 01:34

Eu sunt multumit(fireste) de rezultatele obtinute cu Talnar pe banca si de jocul echipei dar parca Dinamo nu mai joaca la fel de ofensiv cum o facea in precedentele mandate ale "tantarului".Daca la meciurile de pe tern propriu doar nesansa a facut sa nu inscriem mai multe goluri,la meciurile din deplasare chiar ca am jucat italieneste.

Niculescu, Niculae, chiar si Tucudean, toti s-au dus. Cine sa mai dea acum ?! Nici macar o centrare ca lumea nu mai are de unde sa vina, abia le mai ies 1-2 pe meci lui Curtean sau Matei.

mama.is.here
mama.is.here  •  10 Aprilie 2013, 09:46

Avem un singur dor: bataie oilor!

andreeacarla
andreeacarla  •  10 Aprilie 2013, 07:31

Cat sa mai poata si Danciu?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează