FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Steaua a ajuns la mîna Astrei și reacționează surprinzător: "Știu ce fel de om e Șumudică"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2015 13:50

Alexandru Chipciu a fost prezent azi la Semimaratonul Internațional București, unde a vorbit despre viitorul Stelei și despre partida pe care ASA o va avea cu Astra.

"Sînt supărat, normal, dar nu are cineva vreo vină. Noi vrem să cîştigăm toate meciurile pînă la final. Cei de la Petrolul au şi ei zile mai proaste, mai bune, ca orice fotbalist. Din păcate, am ajuns la mîna altora. Mai avem două meciuri destul de grele, sper însă să cîştigăm acest campionat.

Astra e deja calificată pentru cupele europene, dar se bate pentru locul trei. Ştiu ce fel de om este Marius Şumudică, l-am cunoscut la Braşov. Nu se poate spune că am ajuns la mîna unui rapidist. Cred că ei vor lupta pentru echipa lor.

Era mai bine să se încurce ASA în meciul cu Petrolul, dar asta e. Va fi o dezamăgire foarte mare dacă pierdem acest campionat, dar se întîmplă şi la case mai mari. Există dezamăgiri şi la fotbalişti mai mari", a spus Chipciu.

Mijlocașul roș-albaștrilor a vorbit și despre antrenorul Constantin Gâlcă: ""Nu ştiu dacă va rămâne domnul Gâlcă din vară. Este unul dintre oamenii cei mai curaţi sufleteşte pe care îi cunosc. Dacă l-am sabota pe domnul Gâlcă, ne-am sabota în primul rând pe noi. Nu au fost niciodată incidente în vestiar".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (197)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Mai 2015, 23:27

daca sumudica va face blat sau jucatorii astrei,asta s e va vedea foarte clar pe teren,cum s-a vazut blatul si cu petrolul ,o rusine de campionat,inca o data se dovedeste ca steaua joaca numai pe teren,cea mai curata echipa din lume !!!!!!!!!!! cate *** a pierdut,arbitri,si tot nu a facut blaturi,iar rapidistii la fel ca la acel final de sezon cu jiul ,isi doresc adversarii sa se dea la o parte sa ramana in liga 1 sau sa ia titlul,si sa nu uitam blatul cfr-rapid 1-0,numai ca steaua sa nu castige titlul,dar dumnezeu exista,si toti care vor raul stelei,se vor desfiinta,ve ti vedea ,urmeaza dinamo !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

braveheartro
braveheartro  •  18 Mai 2015, 20:55

Sumi, nu ne dezamagi! Stii tu la ce ma refer :)))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  18 Mai 2015, 13:03
Postat de danut1971 pe 18 Mai 2015, 09:28

ar face bine Sumudica sa bage echipa a doua la meciul cu ASA dupa ce le-a u facut blatistii lui CSU CRAIOVA Rapidului! Fortza ASA!

da, a jucat corect....mare greseala...cum sa faci asa ceva in Romania? Pai ***, nu mai vorbesc de *** unde ***.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (197)
Comentează