FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua a fost dată de gol! Pe cine vrea în locul lui Tănase: "A mai fost pe lista lor, acum probabil a revenit"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2015 18:28

Fostul președinte al celor de la U Cluj, Vlad Munteanu, a dezvăluit că Steaua îl urmărește pe Justin Mengolo, jucătorul "șepcilor roșii". 

"E un jucător care a fost la un moment dat pe lista Stelei, probabil a revenit după plecarea lui Tănase. E un jucător care poate juca la Steaua. Acum nu pot da mai multe amănunte.

Eu cred că Steaua are nevoie de un jucător pe benzi rapid, care poate face diferența, iar Mengolo e un astfel de jucător.

Dacă Mirel Radoi îl vrea cu adevărat, atunci transferul se poate face, fără nici un fel de probleme. Ar fi o afacere pentru Steaua", a zis Vlad Munteanu la Dolce. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
catalynn
catalynn  •  06 Iulie 2015, 19:22

Mengolo asta e mediocru asa ca sa fiu blând in exprimare. Ca el avem destui in lot, intr-adevăr daca ar fi si Steaua 2 poate acolo ar avea loc, si daca chiar arată valoare poate fi promovat la prima echipa.

crimson.veritas
crimson.veritas  •  06 Iulie 2015, 19:16

Eu zic ... ca am mai avea nevoie de o echipa, Steaua II ... macar in Liga 2 ... :)) Pacat ca nu-si face mapn si cu jean pavel si boroi o echipa in Liga 2 ... mai rulam cativa jucatori pe acolo ...:))

vasglo
vasglo  •  06 Iulie 2015, 19:07

Tare de tot pseudojurnalistul asta!!.. Cica "Steaua a fost dată de gol!" ca vrea un jucator de la Cluj!!.... Mai sunteti, neamule??!!.....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează