FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a găsit soluţia pentru a-l înlocui pe Bourceanu! Brandan ar agrea o revenire în Ghencea

Pablo Brandan
Pablo Brandan

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 octombrie 2013 18:38

Era considerat maestrul fazelor fixe în Ghencea şi era iubit de toată lumea. Acum se află la final de contract cu echipa Liaoning Whowin.

Este vorba despre Pablo Brandan, 30 de ani, unul dintre cei mai iubiţi străini care au trecut prin Ghencea. Mijlocaşul reprezintă acum o soluţie pentru înlocuirea lui Bourceanu, în cazul în care căpitanul Stelei ar pleca în străinătate. Lucru confirmat chiar de Bogdan Mara, agentul jucătorului.

"Brandan termină într-o lună contractul cu Liaoning, după doi ani foarte buni în China. Chiar a ajuns căpitanul echipei, ceea ce acolo nu este deloc uşor pentru un fotbalist străin. Însă deocamdată nu am ajuns la nici o înţelegere cu actuala sa echipă, astfel că nu e exclus să meargă în altă parte.

Steaua rămîne întotdeauna o variantă pentru Pablo. S-a simţit foarte bine la Steaua şi în România, a învăţat şi limba, aşa că orice e posibil", a precizat Bogdan Mara la Fotbal Club, pe DigiSport.

"Deocamdată nu se pune problema să revin la Steaua. Voi mai negocia cu cei din China, dar în cazul în care nu ne vom înţelege, putem discuta şi despre Steaua", a fost şi reacţia jucătorului la aceeaşi emisiune.

Ulterior, în direct la televiziunea sportro, argentinianul a detaliat: "Termin contractul acum şi, dacă clubul mă doreşte, poate mă întorc. Am văzut că Steaua a devenit campioană, acum lucrurile stau foarte bine acolo. Sînt şi alte echipe în China care mă vor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
andytheblue
andytheblue  •  16 Octombrie 2014, 18:31

si iata ca l-a luat csu!

mihaienache
mihaienache  •  18 Octombrie 2013, 17:43

nu joaca acelasi post, si sa iei o gloaba batrana ?

diabadea
diabadea  •  18 Octombrie 2013, 15:42

Alex Bourceanu si Brandan nu joaca pe acelasi post dupa cate am vazut eu, cum sa se inlocuiasca si oricum sunt profile diferite.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează