FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA 0-0

Steaua a jucat în 9 » Florin Costea şi Tibi Bălan au fost ZERO! Vezi cifrele

Florin Costea şi Tibi Bălan,
Florin Costea şi Tibi Bălan, "mîinile moarte" ale Stelei la Vaslui

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 14:40

Steaua a plecat de la Vaslui cu un singur punct, deşi a avut posesie mai bună (52,4%-47,6%) şi ocazii mai multe (3-2). Însă două dintre piesele importante ale echipei, Florin Costea şi Tibi Bălan, au jucat sub orice critică, fapt confirmat de monitorizarea oficială a InStatt Football.

Conform cifrelor, Costea şi Bălan sînt lideri la 4 capitole. Toate negative.

Ei avut cele mai puţine ....

... acţiuni reuşite: 52% Bălan, 57% Costea

... dueluri cîştigate: 28% Bălan, 29% Costea

... participări în faze ofensive: 23 Costea, 28 Bălan

... pase precise: 14 Costea, 15 Bălan

Costea a ratat penaltyul din minutul 7, iar Bălan a fost singurul stelist care n-a făcut nici măcar o deposedare şi singurul jucător ofensiv al roş-albaştrilor care nu a tras spre poartă!

De altfel, cei mai criticaţi stelişti de către Gigi Becali la finalul meciului au fust exact Costea şi Bălan: "Dacă avem penalty, e normal s-o dai în poartă, să tragi tare şi chiar dacă portarul pleacă în acelaşi colţ, să nu aibă ce să facă. Dar Florin Costea a dat la vrăjeală, pe jos. Bine, el a fost mortăciune acolo, pe stînga. Se vede că nu are vlagă, n-are forţă, cădea mereu, era lent. Iar Bălan chiar a fost în plus pe teren, se mai şi plimba p-acolo. Vezi, Doamne!, în minutul 30 a acuzat dureri, cică îl durea inghinalul. Bine, mă, dacă te doare inghinalul, gata, nu mai poţi juca?!".

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
tandd
tandd  •  17 Octombrie 2011, 19:29
Postat de remus.be pe 17 Octombrie 2011, 14:49

asta inseamna sa iti iei jucatori de la echipe care au retrogradat, se fac ca alearga si ca sunt mari fotbaliatori, noroc cu presa ca ne mai impinge si noua echipa de la spate.

cirect,una e sa stralucesti la o echipa de anonimi gen vraiova sau sportul dar sa te bati la retrogradare in fiicare an,ba chiar sa si retrogradezi de vreo cateva ori si alta e sa vii la steaua,ideea fiind NU AU VALOARE DE STEAUA

bogdixable
bogdixable  •  17 Octombrie 2011, 18:18

Nu exista o stire despre Steaua in care sa nu pomeniti MACAR odata numele ciobanului ala idi.ot , chiar asa ?

zadkiel
zadkiel  •  17 Octombrie 2011, 16:56

Tibi Bălan a jucat bine pana la ccidentare si apoi a facut figuratie! Cu rabdare si fara accidentari si ghinioane , poate deveni jucatorul de care avem nevoie deoarece eu cred ca are potential! Despre Florin Costea cine are idee macar un pic despre fotbal, trebuie sa stie ca dupa o accidentare asa de grava se revine greu si cu rabdare! Ilie Stan a gresit cand l-a lasat sa bata penaltiul acordat in opinia mea gratuit! Din punct de vedere european celelalte echipe care rad acum de Steaua, o fac aiurea ,pt ca toate echipele romanesti sunt ZERO BARAT in acest moment! Hai sa radem ciob de oala sparta, ca suntem codasii Europei! Oaia vecinului la romani=unica conceptie in lume!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează