FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a pierdut provincia » Jucătorii lui Costel Gâlcă au fost înjuraţi şi huiduiţi la Tg. Jiu

Articol de , - Publicat marti, 17 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 martie 2015 21:05

Un singur suporter al roş-albaştrilor a ţinut să bată jumătate de ţară pînă la Tîrgu-Jiu. Iar localnicii i-au apostrofat după meci pe elevii lui Gâlcă


Pierderile Stelei la nivel de imagine continuă. Duminică, la Tîrgu Jiu, campioana a avut un singur fan! Şi acela un temerar care a străbătut 700 de kilometri pentru o adevărată excentricitate. Noua variantă de "lup singuratic", pe numele său Daniel Ropotă, este din Iaşi şi a încercat să nu bage de seamă jocul pe alocuri ruşinos al favoriţilor, încercînd să-i încurajeze, cum a putut el mai bine, pe elevii lui Gâlcă.

"Am plecat sîmbătă după-amiază, la ora 14:00, din Iaşi, cu trenul pînă la Bucureşti, apoi, tot cu trenul, am venit la Tîrgu-Jiu. Am ajuns duminică la ora 16:30. După meci, o să iau primul tren spre Capitală, după care mă întorc acasă. Nu ştiu cînd voi mai însoţi Steaua în ţară. Iubesc echipa din 2009, sînt fan Ţucudean, acum, cred că are potenţial, înainte îmi plăcea Keşeru. Nu-mi place că Steaua pierde, nu înţeleg de ce", a comentat abătut tînărul suporter.

Înjuraţi la vestiare
Echipa cu cei mai mulţi suporteri din România nu mai trezeşte simpatie în provincie. Încă mai umple stadioanele, dar încet-încet începe să stîrnească antipatie. Şi la Tîrgu-Jiu, după meci, cîteva sute de fani au venit în zona vestiarelor, lîngă autocarul roş-albaştrilor, însă puţini cu gîndul la autografe sau poze. Multe huiduieli, înjurături, apostrofări, fotbalişti umiliţi, faţă de anii trecuţi, cînd steliştii atrăgeau microbiştii pentru a fi atinşi sau rugaţi pentru o fotografie-suvenir. Indiferent de oraş. Indiferent dacă erau sau nu suporteri ai Stelei.


5.466 este media spectatorilor la meciurile de acasă ale Stelei în 2015, maximum fiind cu Rapid (0-1), 9.400 de oameni în Ghencea

9.600 este media spectatorilor la meciurile din deplasare ale Stelei în 2015

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (68)
faxx
faxx  •  17 Martie 2015, 16:30

FC Gigistar Pipera 2003 (FCGSP) Stadion: se inchiriaza Arena Nationala Tronul Social: Aleea Alexandru, Pipera, Bucuresti Echipament: Galben complet (deplasare: dungi alb-negre, imprime pijamale de puscariasi) Emblema: Un dreptunghi alb, reprezentand cei patru pereti de la Poarta Alba Imparat: Gigi Becali Argat sef: Valeri Argaseala (fost arbitru) Argat padawan: Alexandru Tudor Ambasador: Deaconu Memeger: Mihai Stoica (veteran Rahova) Valet: Lutu Masseur Zone-Intime: Mache Aprozar oficial: Mustata (veteran Rahova) Antrenor agreat: Mihai Stoichita: "DA, patroane!". Ofiter presa: Valah (0.03€/postare) Sponsori principali: Muntele Atos, BIC

liviu79pit
liviu79pit  •  17 Martie 2015, 16:02

sa intelegem din acest articol ca steaua are suporteri de rezultat? eu stiu ca o echipa o sustii si la bine si la greu. sau poate fanii vor s-o ia si ei din lig a-4-a, cu o echipa curata, precum Argesul, Timisoara, Sibiul, Vasluiul, etc. e grav ca dispar echipele de traditie, federatia si liga trebuie sa se trezeasca si sa caute solutii. altfel, vom ajunge ca prima liga sa semene cu una sateasca.

juliusmad
juliusmad  •  17 Martie 2015, 15:02
Postat de faxx pe 17 Martie 2015, 14:42

ei vezi tu asta face sa nu va mai suporte lumea caracterul asta jehagos de a o intoarce in stilu gigist

stiu ca te deranjeaza, dar esti "gigist". ne-ai intoxicat cu spamul tau lipsit de orice farama de umor " Postat de faxx pe 11 Decembrie 2014, 15:23 FC Gigistar Pipera 2003 F.C.G.S.P. Stadion: Niciunul (se inchiriaza Arena Nationala) Sediul social: Aleea Alexandru, Pipera, Bucuresti Echipament: Galben Complet (sau dungi alb-negre, ca pijamalele de puscariasi) Emblema: Un drepunghi alb, reprezentand cei patru pereti de la Poarta Alba sau Rahova Imparat: Gigi Becali Argat sef: Valeri Argseala (fost arbitru) Argat Padawan: Alexandru Tudor Ambasador: Deaconu Vuvuzela oficiala: Mihai Stoica cu grad de puscarias Plimba-tave: Lutu Manufacator: Mache Sef galerie si meme

Vezi toate comentariile (68)
Comentează