FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a pierdut un fotbalist care face cît toți mijlocașii pe care-i are acum » Nu e Lucian Sînmărtean

Articol de , - Publicat luni, 13 aprilie 2015 21:09

Steaua are tot mai multe probleme pe faza ofensivă, mai ales după plecarea lui Lucian Sînmărtean, cel care era omul cu pasa decisivă pentru formația lui Costel Gâlcă.

În vara trecută, roș-albaștrii l-au cedat definitiv pe Mihai Răduț la Pandurii, considerînd că mijlocașul nu se ridică la așteptările lui Costel Gâlcă, însă tehnicianul a ales să-i păstreze în lot pe Stanciu, Iancu, Vîlceanu și Neagu.

Însă Răduț a reușit în acest sezon 4 pase decisive, dublu decît toți mijlocașii pe care Steaua se poate baza în acest moment. Singurii doi oameni de la centrul terenului care au reușit pase de gol pentru campioană au fost Prepeliță și Tănase.

Mijlocașii pe care-i are Steaua la dispoziție și pasele lor de gol: Prepeliță (1), Tănase (1), Stanciu (0), Neagu (0), Breeveld (0), Bourceanu (0), Iancu (0).

Singurul mijlocaș eficient pe care Steaua îl are, dar pe care nu se poate baza este Alexandru Chipciu, cel care nu poate evolua din cauza unei accidentări. "Șeptarul" roș-albaștrilor are 5 pase decisive în acest sezon.

Și Bănel Nicoliță, omul Viitorului de la centrul terenului, are deja două pase de gol în acest retur, el venind la trupa lui Hagi în iarna trecută.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
onduku
onduku  •  14 Aprilie 2015, 11:10

Radut: 50 de suturi, toate in tribuna!

travka
travka  •  14 Aprilie 2015, 09:23

adevaru ca pe langa Stanciu sau Filip asta e mult mai bun, doar ca la Steaua nu facea fata presiunii, probabil are un psihic de pasare colibri

cosminracila
cosminracila  •  14 Aprilie 2015, 00:01

ah gina pistol

Vezi toate comentariile (15)
Comentează