FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua a ratat un transfer important: "Am vorbit acum cu Gigi Becali"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 ianuarie 2014 21:04

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a dezvăluit că transferul lui Lucian Sînmărtean în Ghencea a căzut.

Oficialul roş-albaştrilor a vorbit cu patronul echipei şi împreună au decis să închidă negocierile cu mijlocaşului de la FC Vaslui.

"Am discutat mai devreme cu Gigi şi mi-a zis să ne oprim în cazul lui Sînmărtean. Rămîne în continuare un jucător interesant pentru noi, chiar dacă are 34 de ani.

Situaţia sa de la Vaslui ne împiedică foarte mult. Am discutat cu el, dar are de luat nişte bani de la Vaslui, nu vreau să intru eu în problemele dintre club şi el", a spus Mihai Stoica la DigiSport Special.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (126)
travk
travk  •  08 Ianuarie 2014, 10:00
Postat de roadster1988 pe 08 Ianuarie 2014, 08:56

promovarea unor arbitri de viitor in romania si stabilirea unui record neatins de nici o alta echipa in UCL fiind singura echipa care participa in competitie si nu bate pe nimeni facand fotbalul romanesc de ras.

cele mai multe puncte aduse in istoria Romaniei la nivel de cluburi sunt aduse de Steaua, poti sa crapi acum

roadster1988
roadster1988  •  08 Ianuarie 2014, 08:56
Postat de qpax pe 08 Ianuarie 2014, 03:01

e amuzant .... acum cateva sezoane ... toata presa era la picioarele lui Porumboiu, ce tare patron e, un model de investie si de darnicie ... si la gatul lui Becali ... intre timp s-a vazut ca ciobanel de pipera, analfabet si incult cum e ... a facut la Steaua un proiect interesant, cu salarii controlabile, jucatori romani, tineri si dornici de afirmare, si care a reusit sa domine Liga 1 (cu aportul considerabil a lui Reghe) de maniera care a dominat-o anul sezonul trecut, dar si sezonul asta, o primavara europeana cu castigarea grupei, eliminarea Ajax-ului, infrangerea campiuoanei Europei ... in timp ce Vaslui se bate pe undeva pe la mijloc cu pietre de moara ca Sanmartean! ...:))

promovarea unor arbitri de viitor in romania si stabilirea unui record neatins de nici o alta echipa in UCL fiind singura echipa care participa in competitie si nu bate pe nimeni facand fotbalul romanesc de ras.

qpax
qpax  •  08 Ianuarie 2014, 05:46
Postat de qpax pe 08 Ianuarie 2014, 05:40

Meritul e mult a lui Reghe, dar nu exclusiv ... a gasit deja un lot de jucatori si o politica salariala, cu care a putut sa lucreze si sa o augumenteze ... ca si antrenor iti trebuie sa ai 2 chestii care sunt foarte importante: o filozofie asupra jocului de fotbal, pe care sa fii capabil sa o implementezi in time table -ul clubului si obiectivului contractual si 2. sa fii capabil sa comunici cu conducerea si sa explici ce jucatori vrei, de ce ii vrei si cum se ei pliaza pe filozofia ta despre alcatuirea echipei ... si bineinteles sa ai tupeul sa dechizi acest dialog si puterea necesara de convingere ... de aia au reusit si Oli si Reghe, ca au indeplinit ambele elemnete ...:))

In afara de cei 2 pe la Steaua s-au perindat multi 'tehnicieni' ... fie fara o filozofie a jocului de fotbal (la nivelul acestui mileniu oricum), fie fara sa aibe skill-urile de comunicare necesare, atat tupeul de a cere jucatori, cat si capacitatea de a convinge conducerea de utilitatea achizitilor in sistemul de joc ... nu le mai dau nume ca ii stiti ... altfel Steaua a fost intodeauna un club cu multe posibilitati pentru antrenori si cu o baza de selectie nationala si regionala, si baremul salarial nu a fost intodeauna la cca 120.000 de euro / jucator /an!

Vezi toate comentariile (126)
Comentează